Quantcast
ΣΥΡΙΖΑ: Ο παραιτηθείς διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας έκανε τα αποκαλυπτήρια της "αριστείας" και του "επιτελικού κράτους" του κ. Μητσοτάκη - enikonomia.gr
share

ΣΥΡΙΖΑ: Ο παραιτηθείς διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας έκανε τα αποκαλυπτήρια της “αριστείας” και του “επιτελικού κράτους” του κ. Μητσοτάκη

δημοσιεύτηκε:

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των διορισμών διοικήσεων στην Υγεία. Με αφορμή τις δηλώσεις του παραιτηθέντος διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας, η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει ότι «ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της “αριστείας” και του “επιτελικού κράτους” του κ. Μητσοτάκη».

«Παραδέχθηκε», συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «ότι συμφώνησε να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα την επιστροφή του προεκλογικά στη ΝΔ». «Τη συναλλαγή δεν την έκανε με κάποιο τυχαίο στέλεχος της ΝΔ, αλλά με τον ίδιο τον σημερινό πρωθυπουργό», συμπληρώνει, για να τονίσει πως «όσο και να σωπαίνει ενοχικά, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της ΝΔ σε βάρος της δημόσιας υγείας και των φορολογουμένων».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως «ο κ. Μητσοτάκης τόσο με την περίπτωση του κ. Πατέρα όσο και με όλες τις υπόλοιπες εξόφθαλμες περιπτώσεις ρουσφετιών, επιβεβαιώνει πως αποτελεί τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος. Αυτού που οδήγησε ιστορικά τη χώρα στη χρεωκοπία».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.