Quantcast
Θρίλερ στα Πετράλωνα: Ψάχνουν το τεμαχισμένο πτώμα στα σκουπίδια - Οι τελευταίες εξελίξεις - enikonomia.gr
share

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Ψάχνουν το τεμαχισμένο πτώμα στα σκουπίδια – Οι τελευταίες εξελίξεις

δημοσιεύτηκε:

Συγκλονίζει το θρίλερ στα Πετράλωνα, με τον 21χρονο που ομολόγησε ότι σκότωσε τον νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα κομμάτια στα σκουπίδια.

Πληροφορίες που μεταδίδει ο ΑΝΤ1 αναφέρουν ότι κλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας θα μεταβεί στη χωματερή, προκειμένου να προβεί σε έρευνες, καθώς από την Πέμπτη, που ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 52χρονο άνδρα, τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους στην περιοχή δύο φορές.

Χθες, που αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση, οι αστυνομικοί έψαξαν τους κάδους, αλλά δεν εντόπισαν κάτι. Ωστόσο, μέσα στο σπίτι του 21χρονου βρέθηκαν αίματα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν φίλοι του 52χρονου που πήγαιναν μαζί του σε καφενείο, επικοινώνησαν με την αστυνομία και δήλωσαν ότι έχουν χάσει τα ίχνη του και δεν μπορούν να τον βρουν.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο καφενείο, κάποιοι είπαν ότι ο φίλος τους έμενε στο σπίτι του βαφτισιμιού του, στην οδό Πανδώρου 9.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι, όπου τους άνοιξε ο βαφτισιμιός του 52χρονου, ο οποίος τους δήλωσε ότι την Πέμπτη σκότωσε τον νονό του και τον έκοψε κομμάτια, τα οποία πέταξε σε κάδους απορριμμάτων.

Ο 21χρονος εξετάζεται στην Ασφάλεια Αττικής που διενεργεί προανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή/ΦΩΤΟ: ant1news.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.