Quantcast
Μητσοτάκης: Μπορούν να κινητοποιηθούν σημαντικά κεφάλαια από τον Κόλπο για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Μπορούν να κινητοποιηθούν σημαντικά κεφάλαια από τον Κόλπο για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας

δημοσιεύτηκε:

Την πεποίθησή του ότι μπορούν να κινητοποιηθούν πολύ σημαντικά κεφαλαία από τον Κόλπο, τα οποία θα στηρίξουν την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους, στο Άμπου Ντάμπι.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό της επίσκεψής του στη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και των συζητήσεων που είχε για την προσέλκυση επενδύσεων, ο Έλληνας Πρωθυπουργός τόνισε πως «είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε ένα μεγάλο κενό στο επίπεδο των σχέσεων με τις δύο αυτές χώρες», ενώ διαβεβαίωσε ότι «έχουμε δρομολογήσει έναν ξεκάθαρο οδικό χάρτη για το πώς μπορούμε να κινητοποιήσουμε σημαντικά κεφαλαία από το Άμπου Ντάμπι».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «υπάρχει μια ομάδα χωρών, με τις οποίες έχουμε κοινή αντίληψη για την προώθηση της σταθερότητας και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή μας», σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.