Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Βγάζουν λάδι τον Χριστοφοράκο» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία αποκαλύπτει την εισαγγελική πρόταση με την οποία βαφτίζουν τις μίζες προς τα κόμματα δωρεές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “ο εισαγγελέας ζητεί να αρθούν τα 2 από τα 3 εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούν για τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρεται στο προσφυγικό και την αξιολόγηση κι έχει τίτλο: “Μέγα λάθος ο “συμψηφισμός”!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: “Αν υπάρξουν σημαντικές υποχωρήσεις στο μέτωπο του μεταναστευτικού ζητήματος, προκειμένου να “τελειώνουμε” στο άψε-σβήσε με την αξιολόγηση, μπορεί να βρεθούμε μελλοντικά μπροστά σε πολύ οξύτερα και πιθανόν μόνιμα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα”.

Ακόμη…

Αισιοδοξία προτείνει ο Χρήστος Πασαλάρης στο άρθρο του. Αν όλα πάνε καλά στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και στις συναντήσεις του πρωθυπουργού μεθαύριο στην Αγκυρα ο εθνικός εφιάλτης του προσφυγικού-μεταναστευτικού θα περάσει σε ευρωπαϊκούς χειρισμούς. Ψυχρή ήταν η κάλυψη του πρωθυπουργού- και αυτή ψαλιδισμένη- που προσέφερε η σύνοδος των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή. Παρ’ όλα αυτά ο αρθρογράφος πιστεύει ότι και αυτός ο Μάρτιος θα είναι ένας τυχερός μήνας για τη δόλια πατρίδα!..

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Βόμβα από το ΔΝΤ: Ανεπαρκής η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

– Νίκος Κοτζιάς: “Το βέτο πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση και χωρίς φόβο”.

– Γιώργος Κουμουτσάκος: “Η κυβέρνηση έστειλε με πράξεις και δηλώσεις το μήνυμα μιας χώρας “ξέφραγο αμπέλι” “.

– Μιλούν στην “R”: Τόμας Ντε Μεζιέρ, υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας και Χρήστος Στυλιανίδης, επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

– Σύσκεψη αρχηγών: Το παρασκήνιο, οι κόντρες και οι καυτοί διάλογοι.

– Το άλλο πρόσωπο της προσφυγικής κρίσης: Η ηθοποιός Σ. Αλεξανιάν, ο Αφγανός ποπ σταρ και οι άνεργοι που στέκονται στο πλευρό των μεταναστών.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
    “Δυστυχώς στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών δεν έλαβε μέρος ο κ. Καρανίκας. Κατόπιν τούτου οι εξελίξεις προβλέπονται ανεξέλεγκτες. Εκτός κι αν, την τελευταία έστω στιγμή, ο κ. Καρανίκας τοποθετηθεί γενικός αστυνομικός διευθυντής Σλοβενίας και Σλοβακίας, οπότε τότε ίσως η Ευρώπη να έχει ακόμα κάποια ελπίδα…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Αντώνης Καφετζόπουλος εξομολογείται στην “R”: “Χωρίσαμε με τη Φαίη μετά από 25 χρόνια”. Ο δημοφιλής ηθοποιός ξαφνιάζει, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά την κοινή απόφαση που πήραν με τη σύντροφό του Φ. Κοκκινοπούλου να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

– Ο Μιλτιάδης στη… Μύκονο της Καραϊβικής. Ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής της Ν.Δ., Μ. Βαρβιτσιώτης, έκανε ολιγοήμερες διακοπές στο εξωτικό νησί Saint Barth.

– Ο γαμπρός είχε κέφια! Ο Κώστας Βουτσάς δεν σταμάτησε τα αστεία και τα πειράγματα ούτε στον γάμο του με την Αλίκη Κατσαβού, αλλά ούτε και στο δείπνο με τις κουμπάρες τους.

– Οικογενειακό γλέντι. Η Αννα Πρέλεβιτς συνόδευσε τους γονείς της στην πρεμιέρα του συντρόφου της, Γιώργου Σαμπάνη, στη Θεσσαλονίκη και έλαμπε από χαρά.

– “Ναι, θα φορέσω νυφικό!”. Η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά νύφη και μιλά στην “R” για τον επικείμενο γάμο της με τον επιχειρηματία Ερνέστο Οβσεπιάν.

– Σαν νιόπαντροι. Η Μαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος είναι 17 χρόνια μαζί, αλλά δείχνουν σαν να γνωρίστηκαν χθες!

– Παίζει μπάλα με τους γιους του. Ο πρώην διεθνής Γιώργος Καραγκούνης έχει μεταδώσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο στα παιδιά του, Θανάση και Χριστόφορο.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.