Quantcast
Παπαγγελόπουλος για Novartis: Δεν απειλούμαι και δεν φοβάμαι - Τι είπε για τους προστατευόμενους μάρτυρες - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Δεν απειλούμαι και δεν φοβάμαι – Τι είπε για τους προστατευόμενους μάρτυρες – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Πώς ξέρουν ότι οι μάρτυρες έχουν πει ψέματα; Έχουν μαντικές ικανότητες ή έχουν την αγωνία να συγκαλύψουν το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα;” αναρωτήθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στην ΕΡΤ1 σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος επανέλαβε ότι “φυσικά και είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα” και πρόσθεσε ότι “και μόνο η εξέλιξη, η σκευωρία σε βάρος μου και της απελπισμένης προσπάθειάς τους να το χαρακτηρίσουν σκευωρία και η μεθόδευση που ακολούθησαν με τους προστατευόμενους μάρτυρες αποδεικνύει αυτό που ισχυρίζομαι από την αρχή”.

Ο ίδιος υποστήριξε επίσης το εξής: “Ακούστε ευνομούμενο κράτος… Λένε πρέπει να βγάλουμε τις κουκούλες. Αυτό δεν είναι ένας τρόμος; Οι προστατευόμενοι μάρτυρες οφείλουν να καταθέσουν σύμφωνα με τον νόμο και όλα τα άλλα είναι εκτροπή από τη δημοκρατία και προσπάθεια συγκάλυψης του μεγαλύτερου σκανδάλου”.
Σε ερώτηση για το εάν τον έχουν απειλήσει μετά τη δήλωσή του ότι φοβάται για τη ζωή του, ο κ. Παπαγγελόπουλος απάντησε:
“Στην ουσία δεν φοβάμαι. Αλλά είναι οι ίδιες μέθοδοι, ένα παρακράτος που δρα στην Ελλάδα χρόνια τώρα. Χρησιμοποιεί διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό, επίορκους κρατικούς λειτουργούς… Εγώ δεν απειλούμαι και δεν φοβάμαι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει όμως ένα πραξικόπημα σε βάρος της δημοκρατίας που αφορά σε όλη τη διαδικασία. Έχουν στην Επιτροπή τον κ. Πλεύρη που είναι δικηγόρος του κ. Σαμαρά. Εξαίρεσαν παράνομα τον Τζανακόπουλο και τον Πολάκη. Υπάρχει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να κρύψουν τις πομπές τους”.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.