Quantcast
Χαρδαλιάς: Έως τις 11 Απριλίου παρατείνεται το "λουκέτο" σε καταστήματα και εκκλησίες - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Χαρδαλιάς: Έως τις 11 Απριλίου παρατείνεται το “λουκέτο” σε καταστήματα και εκκλησίες – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Οι προσπάθειες περιορισμού της πανδημίας συνεχίζονται” τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς κατά την καθημερινή ενημέρωση.

“Τα μέτρα που λαμβάνονται ελέγχονται ως προς την αποτελεσματικότητά τους και την αναγκαιότητά τους. Εφόσον κριθεί αναγκαίο η εφαρμογή τους παρατείνεται” υπογράμμισε και διευκρίνισε:”Με στόχο την ανάσχεση της διάδοσης του ιού παρατείνεται η ισχύς των ακόλουθων μέτρων:
– Η προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων σε ολόκληρη την επικράτεια παρατείνεται έως και τις 11 Απριλίου. Η απόφαση αφορά στα καταστήματα που είναι ήδη κλειστά.Τα υπόλοιπα συνεχίζουν να λειτουργούν λαμβάνοντας όλα τα επιβεβλημένα μέτρα για την προστασία του προσωπικού τους.
-Παρατείνονται έως τις 11/4 τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα και στους χώρους λατρείας. Η μόνη τροποποίηση αφορά στη δυνατότητα και διαδικτυακής μετάδοσης λειτουργίας η οποία επιτρέπεται μόνο στο ίδιο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό μέσο με την παρουσία του προσωπικού που έχει αναλάβει τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκπομπή.
-Κατά την επίσκεψή μου στον δήμο Βόιου αποφασίστηκε να παραταθεί η καραντίνα στα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά, οι κάτοικοι των οποίων θα παραμείνουν σε καραντίνα άλλη μια βδομάδα για προληπτικούς λόγους.
Ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε και στην επίσκεψή του στο χωριό Εχίνος και ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα για την εγρήγορση που έδειξαν. Επεσήμανε επίσης ότι “τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας….Συνεχίζουμε την προσπάθεια με επιμονή. Επιμένουμε και μένουμε σπίτι”





share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.