Quantcast
Τσίπρας: Πάρτι των προγραμμάτων «κατάρτισης» με τα χρήματα που έπρεπε να δίνουν σε επιστήμονες - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Πάρτι των προγραμμάτων «κατάρτισης» με τα χρήματα που έπρεπε να δίνουν σε επιστήμονες

δημοσιεύτηκε:

Τα βέλη του κατά της κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη στρέφει ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως ο Πρωθυπουργός είναι υπόλογος για όσα γίνονται σε μια περίοδο που υποφέρουν άνθρωποι και πρέπει να δώσει απαντήσεις.

Σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «η ΝΔ μας έχει συνηθίσει σε δεκάδες σκάνδαλα ιδιαίτερα τις εποχές που για τους πολίτες προβλέπει λιτότητα και ανέχεια».
Διευκρινίζει στη συνέχεια ότι «σκάνδαλο όμως όπως το ‘Σκοιλ Ελικικού’ και το ‘Μέτζη του νέουκτη’, που αποτελούν το αποτέλεσμα του πάρτι των προγραμμάτων ‘κατάρτισης’ με τα χρήματα που έπρεπε να δίνονται σε επιστήμονες, μόνο ο κος Μητσοτάκης και οι εντιμότατοι φίλοι του θα μπορούσαν να σκεφτούν και να πραγματοποιήσουν».

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τώρα καταλαβαίνουν όλοι πού πάει το δημοσιονομικό μαξιλάρι με τα 37 δισ. ευρώ που ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε και άφησε στη σημερινή κυβέρνηση».

Και βάζει στο κάδρο τον Πρωθυπουργό, λέγοντας πως «ο κος Μητσοτάκης είναι υπόλογος για όσα γίνονται σε μια περίοδο που υποφέρουν άνθρωποι. Πρέπει να δώσει απαντήσεις και να αφήσει τα ‘ζαβαρακατρανέμια’… Και θα τον φέρω στη Βουλή, θέλει δε θέλει, να δώσει απαντήσεις. Καλή Ανάσταση!».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.