Quantcast
Η Δέσποινα Βανδή στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Η καριέρα, η οικογένεια και οι μεγάλες επιτυχίες - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Η Δέσποινα Βανδή στο «Ενώπιος Ενωπίω»: Η καριέρα, η οικογένεια και οι μεγάλες επιτυχίες – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Η Δέσποινα Βανδή ήταν η καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη διαδρομή της από τη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης έως τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες. Η καριέρα, η οικογένεια αλλά και υπέροχα τραγούδια, σε μία συνέντευξη με αισιόδοξα μηνύματα.

«Τον πρώτο χρόνο στη Θεσσαλονίκη τραγουδούσα κρυφά από τους δικούς μου και φοβόμουν μην το μάθουν. Το παρατσούκλι μου ήταν Έλλη Μαρά» αποκάλυψε.
“Έκανα διάφορες δουλειές για να βοηθήσω την οικογένεια μου. Εργάστηκα και σαν γραμματέας” τόνισε.
“Οι γονείς μου ήταν πολύ αυστηροί. Όταν με ρωτούσαν όταν ήμουν μικρή τι θέλω να γίνω έλεγα ηθοποιός ή τραγουδίστρια” πρόσθεσε.
“Αυτό που έχω γίνει σήμερα το οφείλω στον Ντέμη. Είναι ένας πολύ καλός πατέρας” είπε η Δέσποινα Βανδή.
Για την απόφαση της να φύγει στην Ισπανία με τον Ντέμη Νικολαΐδη είπε “Δεν το σκέφτηκα καν, ήμουν έγκυος και το μόνο που με απασχολούσε ήταν αυτό. Όταν γεννήθηκε η Μελίνα έγινε το κέντρο της ζωής μου, άλλαξε η κοσμοθεωρία μου”.
Ο σύζυγος της Ντέμης Νικολαΐδης παραχώρησε για πρώτη φορά συνέντευξη και μίλησε για την Δέσποινα, την γνωριμία και την κοινή τους πορεία ζωής.
“Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα. Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε” είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.
“Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω “θέλω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί. Για το ταξίδι λόγω της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ότι “παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας πάμε. Τόσο απλό”.
“Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα και η γέννηση των παιδιών μας. Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδος μας”.
“Σίγουρα θα υπήρχαν μία – δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας” τόνισε.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Α’ μέρος

Β’ μέρος

Γ’ μέρος


Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994, αφού παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού και φωνητικής. Για αρκετά χρόνια εργαζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης, όπου ανάμεσα σε άλλους συνεργάστηκε και με τον Αντώνη Ρέμο την εποχή που οι μόνοι που τους γνώριζαν ήταν το κοινό της συμπρωτεύουσας. Έχει παντρευτεί τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Μελίνα (8 Φεβρουαρίου 2004) και ένα γιο, τον Γιώργο (21 Αυγούστου 2007).


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.