Quantcast
Πρωτομαγιά: Πώς κινούνται σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - enikonomia.gr
share

Πρωτομαγιά: Πώς κινούνται σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

δημοσιεύτηκε:

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια αρχίζουν σήμερα, Παρασκευή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ( ΜΜΜ)λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς.

Αναλυτικά:

-Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ


Κανονικά θα λειτουργήσουν σήμερα, 1η Μαΐου το μετρό (γραμμή 2&3) το τραμ, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. Αυτό αποφάσισαν τα σωματεία εργαζομένων τους τονίζοντας πως «η ημέρα μνήμης και τιμής φέτος εορτάζεται με διαφορετικό τρόπο λόγω του κορονοιου».

-Ηλεκτρικός και τρένα

Ακινητοποιημένα θα είναι ο ηλεκτρικός και τα τρένα σε ολόκληρο το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας επειδή εργαζόμενοι τους συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ

“Η Πανελληνία Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) θα συμμετέχει την Παρασκευή 1 Μαΐου 2020 στην 24ωρη απεργία, που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ, για την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, με αποτέλεσμα ο ΟΣΕ να αδυνατεί να εξασφαλίσει την κυκλοφορία. Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Ειδικότερα:

Την Παρασκευή 01.05
Καταργούνται όλες οι επιβατικές αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου.

Το Σάββατο 02.05
Στο τμήμα γραμμής μεταξύ Σερρών-Θεσσαλονίκης καταργείται η αμαξοστοιχία 3631″.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.