Quantcast
Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Πώς αξιολογούν οι πολίτες τους υπουργούς - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Πώς αξιολογούν οι πολίτες τους υπουργούς – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Σταθερά μεγάλη διαφορά καταγράφει η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου επί των έγκυρων σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Alco που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 40,4% έναντι 23,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην 3η θέση με 6,4% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,3% και η “Ελληνική Λύση” με 3,7%, ενώ το ΜέΡΑ25 είναι 2,6%.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 37% έναντι 21,5% του ΣΥΡΙΖΑ με το ΚΙΝΑΛ να είναι στο 5,9%, το ΚΚΕ στο 4,9%, η “Ελληνική Λύση” στο 3,4 και το ΜέΡΑ25 στο 2,4.
Στο ερώτημα για τους πιο αποτελεσματικούς υπουργούς, στην κορυφή είναι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας με 34%, ενώ στη 2η θέση είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Κυριάκο Πιερρακάκη να είναι 3ος με 17%.
Σε ό,τι αφορά στη μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, ο Πρωθυπουργός συγκεντρώνει 48% έναντι 23% του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 26% απαντά πως δεν εμπιστεύεται κανέναν, αλλά και ένα 3% “Δεν ξέρω, δεν απαντώ”.

Δείτε τους πίνακες:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.