Quantcast
Κορονοϊός: Νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα από τα χερσαία σύνορα - Τι ανακοίνωσε ο Πέτσας - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα από τα χερσαία σύνορα – Τι ανακοίνωσε ο Πέτσας

δημοσιεύτηκε:

Νέα μέτρα στα χερσαία σύνορα της χώρας για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού έλαβε η κυβέρνηση. Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη 22 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου, η είσοδος για ουσιώδεις μετακινήσεις επιτρέπεται μόνο από τα συνοριακά σημεία ελέγχου της Κακαβιάς, της Κρυσταλλοπηγής, των Ευζώνων, του Προμαχώνα, της Νυμφαίας και των Κήπων.

Επίσης, οι Έλληνες πολίτες, όσοι έχουν άδεια παραμονής και οι κάτοχοι ειδικού δελτίου ταυτότητας ομογενούς υποχρεούνται και αυτοί να συμπληρώνουν το plf στην ιστοσελίδα travel.gov.gr καθώς και την ηλεκτρονική προαναγγελία σύντομης μετακίνησης στην ίδια διεύθυνση.

“Παρακαλούμε τους Έλληνες πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές όπως είναι σήμερα τα Βαλκάνια” είπε ο κ. Πέτσας.

Τρίτον, σημείωσε, οι εργάτες γης που βρίσκονται στη χώρα και εξέλθουν της ελληνικής επικράτειας πριν από τις 4 Αυγούστου δεν θα έχουν ξανά το δικαίωμα εισόδου μέχρι νεοτέρας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.