Quantcast
Συνεχίζεται η ζέστη - Πού θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες - enikonomia.gr
share

Συνεχίζεται η ζέστη – Πού θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες

δημοσιεύτηκε:

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πυκνότερες στα βόρεια και το πρωί στο Αιγαίο, τοπικά ισχυροί άνεμοι τις πρωινές ώρες στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια και σε υψηλά επίπεδα στις υπόλοιπες περιοχές, θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τετάρτη, όπως μεταδίδει το meteo.gr.

Αναλυτικά:

Προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πυκνότερες τις πρωινές ώρες στο Αιγαίο και βαθμιαία στα βόρεια ηπειρωτικά, μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα υπόλοιπα τμήματα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία έως 31 βαθμούς), 22 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 37 βαθμούς Κελσίου), 23 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Νότια Κρήτη τοπικά έως τους 38 βαθμούς Κελσίου), 17 έως 38 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση στη συνέχεια.

Πηγή: meteo.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.