Quantcast
Κορονοϊός: Τα μέτρα για τις "κόκκινες" περιοχές και όσες βρίσκονται σε καθεστώς ειδικών περιορισμών - Τα ΦΕΚ - enikonomia.gr
share

Κορονοϊός: Τα μέτρα για τις “κόκκινες” περιοχές και όσες βρίσκονται σε καθεστώς ειδικών περιορισμών – Τα ΦΕΚ

δημοσιεύτηκε:

Δημοσιεύτηκαν τα ΦΕΚ με τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο και σε όσες ήδη βρίσκονται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, με στόχο την αποτροπή περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού.

Δείτε ΕΔΩ τα μέτρα που θα ισχύσουν εντός των ορίων: α) των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής, Χανίων, Λέσβου, Ζακύνθου, Ηρακλείου, Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας, Κιλκίς και Τρικάλων και β) του Δήμου Μυκόνου, κατά το χρονικό διάστημα από τις 26 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 5.00 π.μ. έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020.

Δείτε ΕΔΩ τι προβλέπεται για το ανώτατο όριο συμμετεχόντων δημοσίων ή κοινωνικών εκδηλώσεων και για τους κανόνες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εντός των ορίων: α) των Περιφερειών Κρήτης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, β) των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κέρκυρας, Λάρισας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Πέλλας, Πιερίας, Κιλκίς, Λέσβου και Ημαθίας και γ) των Δήμων Μυκόνου, Θήρας, Βόλου, Κατερίνης, Ρόδου, Ζακύνθου, Κω, Πάρου και Αντιπάρου. Τα μέτρα θα ισχύσουν από τις 26 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 5.00 π.μ. έως και τις 4 Οκτωβρίου 2020.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.