Quantcast
Σακελλαροπούλου: Τα φετινά Χριστούγεννα, το καλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη - enikonomia.gr
share

Σακελλαροπούλου: Τα φετινά Χριστούγεννα, το καλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη

δημοσιεύτηκε:

“Τα φετινά Χριστούγεννα, το καλύτερο δώρο μας το έκανε η επιστήμη” τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έπειτα από τον εμβολιασμό της σήμερα κατά της πανδημίας στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

“Δίπλα στην αγωνία, μπορεί να φωλιάσει και ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Γι’ αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να εμβολιαστούμε όσο γίνεται περισσότεροι, φυσικά μέσα στο πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί και με τις οδηγίες των γιατρών για να μπορέσουμε να φύγουμε από αυτή την περιπέτεια, να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, να ανακτήσουμε την ελευθερία μας, να αγκαλιάσουμε τους δικούς μας”, σημείωσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Όπως υπογράμμισε, η Ευρώπη απέδειξε σήμερα ότι είναι μια κοινότητα αλληλεγγύης και ευχαρίστησε θερμά το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, τονίζοντας ότι “πέρα από το έργο που προσφέρουν όλο αυτόν τον καιρό, και για το οποίο ποτέ πραγματικά δεν θα μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε όσο τους αναλογεί, θα έχουν τώρα να υπηρετήσουν και το πρόγραμμα εμβολιασμού, να μπορέσουν να το υλοποιήσουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκαν στην είσοδο του νοσοκομείου στις 14:00 ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης, εν συνεχεία η κ. Σακελλαροπούλου εισήλθε στο εσωτερικό του νοσοκομείου και ήταν το πρώτο πολιτικό πρόσωπο που εμβολιάστηκε.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.