Quantcast
Ενισχυτική Διδασκαλία: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών - enikonomia.gr
share

Ενισχυτική Διδασκαλία: Οι προθεσμίες για τις αιτήσεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

δημοσιεύτηκε:

Από σήμερα, Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 έως και Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. για τη πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών μειωμένου ωραρίου ή ωρομίσθιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την έναρξη των μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας 2020-2021, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Η παραπάνω προθεσμία υποβολής αιτήσεων αφορά τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που περιλαμβάνονται στους προσωρινούς αξιολογικούς πίνακες(από την προκήρυξη 2ΓΕ/2019) και συγκεκριμένα αφορά τους εκπαιδευτικούς των κλάδων:
-ΠΕ02 (φιλόλογους),
-ΠΕ03 (μαθηματικούς),
-ΠΕ04.01 (φυσικούς),
-ΠΕ04.02 (χημικούς),
-ΠΕ85 (χημικούς μηχανικούς) και ΠΕ06 (αγγλικών) .
Από τη διαδικασία εξαιρούνται όσοι έχουν ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτές κατά το τρέχον σχολικό έτος, συμπεριλαμβανομένων και όσων, κατόπιν πρόσληψης, για οποιονδήποτε λόγο δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία ή έχουν παραιτηθεί.
Δεν εξαιρούνται όσοι προσλήφθηκαν με συμβάσεις τρίμηνης διάρκειας για την κάλυψη λειτουργικών κενών, τα οποία προκύπτουν από λόγους συναφείς με τη μετάδοση και διασπορά του νέου κορoνοϊού COVID-19, για το διδακτικό έτος 2020-2021, ανεξάρτητα από το αν ανέλαβαν υπηρεσία ή παραιτήθηκαν.
Ωστόσο, σε περίπτωση που υποψήφιος εκπαιδευτικός έχει προσληφθεί με τρίμηνη σύμβαση, δεν θα είναι διαθέσιμος για πρόσληψη στην Ενισχυτική Διδασκαλία κατά τη διάρκεια ισχύος της οικείας σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.