Quantcast
Αυτή είναι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για τις "κόκκινες" περιοχές - Τι προτείνουν για σχολεία και καταστήματα - enikonomia.gr
share

Αυτή είναι η εισήγηση των λοιμωξιολόγων για τις “κόκκινες” περιοχές – Τι προτείνουν για σχολεία και καταστήματα

δημοσιεύτηκε:

Το άνοιγμα των Γυμνασίων σε όλη τη χώρα εισηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδριάζει αυτή την ώρα, ενώ για τα Λύκεια εισηγούνται να παραμείνουν κλειστά στις “κόκκινες” περιοχές, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής. Σημειώνεται ότι τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, για τις “κόκκινες” περιοχές εισηγούνται τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και κοσμημάτων να λειτουργήσουν με click in shop ( δηλαδή αγορές μέσα στο κατάστημα με προγραμματισμένο ραντεβού) και όλα τα υπόλοιπα να λειτουργήσουν μεclick away. Οι ειδικοί εισηγούνται να παραμείνουν ανοιχτά τα κομμωτήρια.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στις μη επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές. Tελικά, το θέμα της επέκτασης του ωραρίου απαγόρευσης της κυκλοφορίας στις “κόκκινες” περιοχές, δεν συζητήθηκε, παρότι το πρωί υπήρχε η πληροφορία ότι βρισκόταν στο τραπέζι.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.