Quantcast
Κεραμέως: "Πράσινο φως" για τις πρακτικές ασκήσεις φοιτητών από τις 10 Μαΐου - Πότε ξεκινούν τα εργαστήρια - enikonomia.gr
share

Κεραμέως: “Πράσινο φως” για τις πρακτικές ασκήσεις φοιτητών από τις 10 Μαΐου – Πότε ξεκινούν τα εργαστήρια

δημοσιεύτηκε:

“Πράσινο φως” για την επέκταση της πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης φοιτητών τελευταίου έτους και επί πτυχίω σε όλα τα προγράμματα σπουδών, από τις 10 Μαΐου έδωσε η Επιτροπή των ειδικών, όπως ανακοίνωσε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Η υπουργός υπενθύμισε ότι έως σήμερα η πρακτική άσκηση επιτρεπόταν να γίνεται μόνο από φοιτητές Επιστημών Υγείας και επί πτυχίω. “Πλέον επεκτείνονται από τις 10 Μαΐου οι πρακτικές ασκήσεις φοιτητών σε όλα τα προγράμματα σπουδών και προπτυχιακά και μεταπτυχιακά για τους φοιτητές τελευταίου έτους και επί πτυχίω. Και από τις 15 Μαΐου επεκτείνονται οι κλινικές και εργαστηριακές ασκήσεις για τους φοιτητές τελευταίου έτους και επι πτυχίω σε συγκεκριμένες σχολές οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν αναλυτικά εντός ημέρας”, ανέφερε.
“Είναι άλλο ένα βήμα επιστροφής στην κανονικότητα αυτό, σε συνδυασμό με τις κατατακτήριες που επίσης θα ξεκινήσουν μετά τις 19 Μαΐου. Σιγά-σιγά, επιστρέφουμε στην κανονικότητα και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση” τόνισε η κ. Κεραμέως.

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.