Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (9/5/2021) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (9/5/2021)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «8 νέα μέτρα για ενίσχυση της αγοράς» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα χρηματοδοτικά εργαλεία που θα ενεργοποιήσει η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες 50 ημέρες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ρευστότητα 4 δισ. ευρώ για την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων.

– Οι επιδοτήσεις θα κατευθυνθούν σε επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από την πανδημία, ώστε να παραμείνουν όρθιες και να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας.

– Οι όροι και οι προϋποθέσεις για να λάβουν κεφάλαιο κίνησης τα τουριστικά καταλύματα. Τι προβλέπεται για την ενίσχυση των μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Οι 18άρηδες σφραγίζουν την «Ελευθερία». Από τις 10 Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα για να εμβολιαστούν και οι ενήλικοι κάτω των 30 ετών. Σε τροχιά αποκλιμάκωσης βρίσκεται η πανδημία στη χώρα μας, σύμφωνα με τις έρευνες των καθηγητών Δ. Σαρηγιάννη και Ν. Τζανάκη.

– Πράσινο διαβατήριο για όλους τους Ελληνες από την 1η Ιουνίου. Με ποια πιστοποιητικά θα μπορούμε να ταξιδεύουμε στο εξωτερικό.

– Ο Ερντογάν στριμώχνεται και απειλεί! Ολη η αντιπολίτευση συνασπίζεται εναντίον του, οι ΗΠΑ κλιμακώνουν τη στρατηγική για την απομόνωσή του και ο Τούρκος Πρόεδρος επιδιώκει εξαγωγή της κρίσης στην Ελλάδα. Το άγνωστο επεισόδιο με την παρ’ ολίγον εμπλοκή δύο τουρκικών F-16 με αεροσκάφος από τη Δανία. Τι δηλώνει στην «R» κορυφαίος αξιωματούχος της Frontex.

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Σήμερα, έχουμε πλέον βάλει μπρος ένα πρόγραμμα έργων άνω των 13 δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ολγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση, με πρόσχημα την πανδημία, συμπιέζει και συνθλίβει την πραγματική οικονομία με την αλματώδη αύξηση της ανεργίας και της υπερχρέωσης».

– Ιδρυμα Ωνάση: «Εθνική πρωτοβουλία για τις μεταμοσχεύσεις». Συνέντευξη του προέδρου Αντώνη Παπαδημητρίου στην «R».

– Νέες αποκαλύψεις για τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης. «Ενιωσα τρόμο όταν τον είδα δίπλα μου». Απόπειρα βιασμού καταγγέλλει μια από τις νεαρές κοπέλες που παρενοχλήθηκαν από τον 22χρονο.

– Η ώρα της κρίσης για τον Π. Φιλιππίδη. Η Εισαγγελία αποφασίζει για τη δίωξη κατά του ηθοποιού εντός των επόμενων ημερών.

– 11 γυναίκες ζητούν δικαιοσύνη. Τι δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος των ηθοποιών που καταγγέλλουν τον σεναριογράφο Αλέξανδρο Κακαβά για σεξουαλική παρενόχληση.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.