Quantcast
Πελώνη: Από την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για το ωράριο κυκλοφορίας - enikonomia.gr
share

Πελώνη: Από την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για το ωράριο κυκλοφορίας

δημοσιεύτηκε:

Την εκτίμηση ότι, στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Όπως είπε σχετικά με το ωράριο κυκλοφορίας και την επανεκκίνηση άλλων δραστηριοτήτων, “νομίζω ότι στο τέλος της επόμενης εβδομάδας ενδεχομένως θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάποιες ανακοινώσεις. Το λέω γιατί υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το νυχτερινό ωράριο κυκλοφορίας και για μια ορατότητα για την επανεκκίνηση και άλλων δραστηριοτήτων. Ορατότητα εννοώ ενδεχομένως όχι απαραιτήτως για τον Ιούνιο, για το τι μέλλει γενέσθαι. Για να είναι όλοι έτοιμοι υπάρχει μια συζήτηση για τους γάμους και τις δεξιώσεις, θεωρώ ότι και αυτά μπορούν να συζητηθούν. Οπότε νομίζω ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα”.
Για τους γάμους και τη μουσική στην εστίαση
‘Οσον αφορά στο εάν θα αυξηθεί το όριο ατόμων από τα 100 στα 200 άτομα και εάν θα επανέλθει η μουσική στην εστίαση είπε
“Θα το δούμε, εννοώ να δοθεί μια δυνατότητα ως προς αυτό. Δεν νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να γίνει, για όσους πρέπει προφανώς να προγραμματίσουν για να ξέρουν τι θα κάνουν .Οπότε νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό την επόμενη εβδομάδα “.
Για τον τουρισμό
Στη 1μμ συνεδριάζει η Επιτροπή λοιμωξιολόγων για θέματα τουρισμού και για το τι θα αποφασιστεί απάντησε τα εξής “Νομίζω ότι αφορά πρωτόκολλα κυρίως υγειονομικά.Το λέω γιατί δεν αναμένουμε κάτι μεγάλο “.
Σε ερώτηση αν τελικώς θα εφαρμοστούν στις εισόδους της χώρας τα πρόσθετα μέτρα ελέγχου όπως τα τεστ αναπνοής ώστε να εντοπίζονται όσοι ενδεχομένως προσκομίζουν πλαστά τεστ και πιστοποιητικά εμβολιασμού, η κα Πελώνη τόνισε ”εμείς έχουμε ήδη θέσει σε εφαρμογή το δικό μας πιλοτικό πρόγραμμα όπως ξέρετε”.
Αλλά και το ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό και αυτό που έχει σημασία είναι να διευκολύνονται και οι άνθρωποι που έρχονται στη χώρα μας, συμπλήρωσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.