Quantcast
Το απόγευμα ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 15-17 ετών - Κάθε πότε θα ανανεώνεται η λίστα - enikonomia.gr
share

Το απόγευμα ανοίγει η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 15-17 ετών – Κάθε πότε θα ανανεώνεται η λίστα

δημοσιεύτηκε:

Το απόγευμα θα ανοίξει η πλατφόρμα των ραντεβού για τους εμβολιασμούς της ηλικιακής ομάδας 15 -17 ετών όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Σύμφωνα με τον ίδιο, συμπεριλαμβάνονται όσοι έχουν κλείσει τα 15 έτη (γεννημένοι έως τις 15 Ιουλίου 2006) και κάθε 15 ημέρες θα ανανεώνεται και θα εντάσσονται όσοι έχουν κλείσει τα 15.
Σημειώνεται ότι το ραντεβού για τον εμβολιασμό των παιδιών θα μπορεί να γίνεται από την πλατφόρμα emvolio.gov.gr με κωδικούς Taxisnet και το ραντεβού θα μπορεί να το κλείσει οποιοσδήποτε από τους γονείς που ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί. Επίσης, το ραντεβού του παιδιού θα μπορεί να κλειστεί στα ΚΕΠ ή στα φαρμακεία, προσκομίζοντας ο γονέας τα ταυτοποιητικά στοιχεία τα δικά του και του παιδιού. Τα παιδιά θα πρέπει να προσέρχονται για εμβολιασμό στα εμβολιαστικά κέντρα συνοδευόμενα από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους.
Μεγάλο βάρος της εκστρατείας εμβολιασμού πέφτει πλέον στις νεότερες ηλικίες αλλά και σε μια σημαντική μερίδα πολιτών άνω των 50 που ακόμα δεν έχουν αποφασίσει να εμβολιαστούν.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.