Quantcast
Η βόλτα του Πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ - enikonomia.gr
share

Η βόλτα του Πρωθυπουργού στα περίπτερα της ΔΕΘ

δημοσιεύτηκε:

Στους χώρους της ΔΕΘ περιηγείται αυτήν την ώρα ο Πρωθυπουργός, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνάντησή του με τη διοίκηση του εκθεσιακού φορέα, υπουργών και αυτοδιοικητικών της πόλης.



Την ξενάγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σύμφωνα με το thesstoday.gr έχει αναλάβει ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσος Τζήκας, και ο διευθύνων σύμβουλος, Κυριάκος Ποζρικίδης, ενώ τον Πρωθυπουργό συνοδεύει ο υφυπουργός Γιώργος Καραγιάννης και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.



O Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τη βόλτα του από το περίπτερο με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΘ – Helexpo Τάσο Τζήκα, τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης Σταυρό Καλαφάτη και στελέχη της ΝΔ.






Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο περίπτερο του ΟΑΣΘ όπου και ανέβηκε σε ένα από τα καινούρια λεωφορεία του Οργανισμού. Αμέσως μετά βρέθηκε στο stand της Αττικό Μετρό, όπου και συνομίλησε με τον πρόεδρο, Νίκο Ταχιάο, με τον Πρωθυπουργό να τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η Θεσσαλονίκη έχει ταλαιπωρηθεί από το μετρό, όμως αυτό θα αλλάξει».



Δείτε φωτογραφίες του thesstoday.gr από τη ΔΕΘ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.