Quantcast
Ηλιόπουλος: Εθνικός μας ψεύτης ο κ. Οικονόμου - enikonomia.gr
share

Ηλιόπουλος: Εθνικός μας ψεύτης ο κ. Οικονόμου

δημοσιεύτηκε:

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με ανακοίνωσή του αποκαλεί τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου “εθνικό ψεύτη”.

“Πάει πολύ ο εθνικός μας ψεύτης κ. Οικονόμου να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για ανακρίβειες και ψέματα όταν ακόμα δεν έχει απαντήσει στον συνάδελφο του υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα ο όποιος με επίσημες ανακοινώσεις του κατηγορεί τον Γιάννη Οικονόμου ότι διακινεί για μικροκομματικούς λόγους πλαστά κυβερνητικά έγγραφα χωρίς αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές” τονίζει στην ανακοίνωση.

“Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές. Ή θα απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Οικονομικών γιατί κατηγορεί άδικα τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Ή θα δείξει την πόρτα της εξόδου στον εθνικό ψεύτη και διακινητή fake news, Γιάννη Οικονόμου. Αναμένουμε” καταλήγει ο κ. Ηλιόπουλος.

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα

“Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μια δική του πραγματικότητα, στην οποία για ό,τι γίνεται στον κόσμο φταίει η Kυβέρνηση” σχολίασε χθες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκίδα.

“Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες. Η πραγματικότητα μιας Ελλάδας που αλλάζει χωρίς διχασμούς και εξαιρέσεις, παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις, δείχνει ποιος μπορεί και η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος ποιος δεν μπόρεσε και λόγω της αποτυχίας του παραμένει πολιτικά στη γωνία” σημείωσε χαρακτηριστικά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.