Quantcast
Νέα μέτρα για τα κέντρα διασκέδασης; – Η απάντηση του Γεωργιάδη - enikonomia.gr
share

Νέα μέτρα για τα κέντρα διασκέδασης; – Η απάντηση του Γεωργιάδη

δημοσιεύτηκε:

Για το εάν θα εφαρμοστούν νέα μέτρα στα κέντρα διασκέδασης απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, δεν έχει προτείνει καμία μείωση του ωραρίου, ούτε της χωρητικότητας. Τα κέντρα διασκέδασης έχουν μόνο εμβολιασμένους, όπως είπε και υπενθύμισε ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε αυτά στους ανεμβολίαστους.

Στην ερώτηση εάν τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα αφορούν και στους εμβολιασμένους δήλωσε ότι “δεν μπορώ να κάνω ανακοινώσεις των μέτρων στην τηλεόραση. Αυτά γίνονται θεσμικά όταν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις “. Ωστόσο είπε ότι απασχολεί την κυβέρνηση το τι πρέπει να κάνει την ώρα που σε πολλές χώρες της Ευρώπης λαμβάνουν εξαιρετικά αυστηρά μέτρα.

“Η Ολλανδία μπήκε χθες σε γενική καραντίνα και βλέπουμε ότι η παραλλαγή της Όμικρον μεταδίδεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και αυτό μας απασχολεί. Πολλές ιδέες πέφτουν στο τραπέζι .Το τι θα αποφασιστεί τελικά θα το δούμε στις ανακοινώσεις”, σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, ενόψει της εορταστικής περιόδου θα ανακοινωθούν από τον αρμόδιο υπουργό.

Γεωργιάδης: Γενικό lockdown δεν πρόκειται να υπάρξει στην Ελλάδα

Eν συνεχεία ρωτήθηκε εάν ενδέχεται να υπάρξει καραντίνα στη χώρα . “Γενικό lockdown δεν πρόκειται να υπάρξει στην Ελλάδα”, απάντησε και επανέλαβε “έχουμε αποκλείσει στην Ελλάδα το γενικό lockdown, το έχουμε αποκλείσει. Αυτή είναι η απόφαση που έχουμε λάβει. Επίσης δεν γνωρίζω και καμία πολιτική δύναμη στην Ελλάδα που να το εισηγείται. Δεν γνωρίζω κάποιο κόμμα που να θέλει να κάνουμε lockdown”.





Πλεύρης: Όποιος έχει στο μαγαζί του έστω έναν ανεμβολίαστο θα το μετανιώσει πικρά

Την ίδια στιγμή ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης δήλωσε σχετικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι όποιος έχει στο μαγαζί του έστω έναν ανεμβολίαστο θα το μετανιώσει πικρά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.