Quantcast
Μητρόπουλος: Δύσκολη η συμφωνία, το πιο σκληρό Eurogroup - enikonomia.gr
share

Μητρόπουλος: Δύσκολη η συμφωνία, το πιο σκληρό Eurogroup

δημοσιεύτηκε:

Απαισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας μετά το χθεσινό «σφοδρό» όπως το χαρακτήρισε, Eurogroup, παρουσιάστηκε ο εκ των αντιπροέδρων της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.

Μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «στο Εurogroup ακούστηκαν με σφοδρότητα χοντρά πράγματα για την Ελληνική πλευρά» και συνέχισε:

«Ήταν το πιο σφοδρό Eurogroup Για πρώτη φορά, οι δανειστές χρησιμοποίησαν μηχανισμούς νομικού εκβιασμού απέναντι στη χώρα. Από χθες, έγινε δύσκολη η επίτευξη συμφωνίας και νομίζω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από την πολιτική διαπραγμάτευση».

«Είναι ένας τεχνικός θόρυβος. Οι τράπεζες δεν έχουν πρόβλημα και οι πολίτες πρέπει να καθησυχαστούν», είπε για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ανησυχία, σχετικά με το άνοιγμα των τραπεζών τη Δευτέρα.

«Εντελώς εκβιαστικά οι δανειστές, έχουν αφήσει τα 2 τελεσίγραφα. Τώρα, έχει στα χέρια του ολοσχερώς ο Πρόεδρος, τον οποίον εμπιστευόμαστε. Το μόνο το οποίο μπορούμε να ζητήσουμε αυτή τη στιγμή, είναι μία παράταση με καλούς όρους για να έχουμε χρόνο να συζητήσουμε».

 

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.