Quantcast
Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης – Ο λόγος στους πολίτες: Χρειάζεται έμπρακτη αλληλεγγύη όλων των χωρών της Ένωσης - enikonomia.gr
share

Διάσκεψη για το μέλλον της Ευρώπης – Ο λόγος στους πολίτες: Χρειάζεται έμπρακτη αλληλεγγύη όλων των χωρών της Ένωσης

δημοσιεύτηκε:

Τις δικές του σκέψεις για το μέλλον της Ευρώπης εκφράζει ο Χρήστος Κοτσιφάκης μέσω του enikos.gr. Όπως τονίζει στο πλαίσιο της Διάσκεψης, “το μέλλον της Ευρώπης δεν θα έπρεπε να βασίζεται μόνο στην οικονομική της ισχύ”.

“Αυτό που χρειάζεται είναι η ενίσχυση των πολιτισμικών δεσμών των λαών, η έμπρακτη αλληλεγγύη σε κάθε επίπεδο όλων των χωρών της Ένωσης και η επιβολή προστίμων σε χώρες που τα οικονομικά τους πλεονάσματα δεν εξυπηρετούν σε κάποιο ποσοστό το χρέος της κάθε χώρας και σε κάποιο άλλο την εξυπηρέτηση των χρεών των υπόλοιπων χωρών” αναφέρει ο κ. Κοτσιφάκης, αναγνώστης του enikos.gr και σημειώνει:

“Κατόπιν αυτών οι κυβερνήσεις των χωρών ας είναι υπεύθυνες για την πολιτική της καθεμίας και της παραμονής της στην ΕΕ που δεν θα πρέπει να συμβαίνει δίχως προδιαγραφές”.


Όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν να συμβάλλουν στη συζήτηση μέσω της πολύγλωσσης ψηφιακής πλατφόρμας.

Το enikos.gr κάνει ακόμη πιο εύκολη τη διαδικασία. Γίνεται δίαυλος επικοινωνίας, συλλέγει όλες αυτές απόψεις και τις διοχετεύει στην Ε.Ε.

Ο κάθε πολίτης μπορεί να στείλει τις σκέψεις του για το Μέλλον της Ευρώπης με ένα email στο enikos.gr ([email protected]). Όλες οι απόψεις θα δημοσιεύονται στο enikos.gr, στην ειδική κατηγορία που ονομάζεται “Η Ευρώπη στο enikos“.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.