Quantcast
Έντονες κόντρες "στον ενικό" στο Star για τους διορισμούς στο Δημόσιο - enikonomia.gr
share

Έντονες κόντρες “στον ενικό” στο Star για τους διορισμούς στο Δημόσιο

δημοσιεύτηκε:

Το θέμα των διορισμών ημετέρων στο Δημόσιο προκάλεσε έντονες κόντρες μεταξύ των πολιτικών στην εκπομπή “στον ενικό” στο STAR με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Βαρεμένος: Είναι υπερβολή το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει διορισμούς

«Είναι υπερβολή το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει διορισμούς. Ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί είναι αναντίστοιχος» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, ενώ εξαπέλυσε τα «πυρά» του κατά της ΝΔ, τονίζοντας πως «η ΝΔ είναι η επιτομή της οικογενειοκρατίας και αυτή η οικογενειοκρατία παρουσιάζεται ως το νέο στην πολιτική κονίστρα».

Γεωργιάδης: Έγιναν κανόνας οι διορισμοί με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε επίσης, με έντονο ύφος πως «έχει γίνει κανόνας με τον ΣΥΡΙΖΑ να διορίζονται συγγενείς», ενώ υποστήριξε πως «το ηθικό πλεονέκτημα που έλεγαν στο ΣΥΡΙΖΑ ότι έχουν, τελειώνει».

Χρυσοβελώνη: Ο κ. Μητσοτάκης ως υπουργός είχε διορίσει ορδές μετακλητών

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη από την πλευρά των ΑΝ.ΕΛ αναφέρθηκε στον διορισμό της κόρης της στο γραφείο του Πάνου Καμμένου, τονίζοντας πως «η κόρη μου δε βρίσκεται από τον Αύγουστο στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας» και πως ήταν προσωπική του επιλογή. Μάλιστα η κα Χρυσοβελώνη πρόσθεσε πως «ο κ. Μητσοτάκης όταν ήταν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης είχε διορίσει ορδές μετακλητών υπαλλήλων», ενώ είπε πως η κυβέρνηση έχει μειώσει 25% το ποσοστό των μετακλητών.

Σοφιανός: Πρόκληση του γραμματέα Νεολαίας να επικαλείται τους προγόνους

Ο Νίκος Σοφιανός βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου. αναφέρθηκε στο θέμα των διορισμών που πραγματοποίησε ο γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως «είναι πρόκληση να αναφέρεται στους προγόνους, καθώς δεν του ανήκουν. Είναι τουλάχιστον προβοκατόρικο. Όσο για τους διορισμούς γενικότερα από τη στιγμή που αυτή η κυβέρνηση έχει πάθει τόσες μεταλλάξεις στην πολιτική της, άρα και από πλευρά πρακτικών είναι και εκείνη το ίδιο με τις προηγούμενες».

Λοβέρδος: Αυτή η κυβέρνηση είναι χειρότερη από τις προηγούμενες

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση είπε πως “είναι χειρότερη από τις προηγούμενες”.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.