Quantcast
Στενός συνεργάτης του Βαρουφάκη στη συνάντηση Τσακαλώτου - Ντάισελμπλουμ - enikonomia.gr
share

Στενός συνεργάτης του Βαρουφάκη στη συνάντηση Τσακαλώτου – Ντάισελμπλουμ

δημοσιεύτηκε:

Ένα πρόσωπο-έκπληξη συνόδευσε τον Ευκλείδη Τσακαλώτου στη συνάντηση που είχε πριν από μερικές ημέρες με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Η φωτογραφία που είχε αναρτηθεί από την εν λόγω συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών ήταν «κομμένη» καιέδειχνε μόνο τον κ. Τσακαλώτο και τον πρόεδρο του Eurogroup.

ρεςεε.jpg

Ωστόσο, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ ανήρτησε και αυτός φωτογραφίες από τη συνάντηση στο twitter, οι οποίες δεν ήταν «λογοκριμένες» και εκεί φάνηκε το πρόσωπο-έκπληξη: ο γνωστός και μη εξαιρετέος… Γκλεν Κιμ!

 

εφσ.jpg

Τι εστί Γκλεν Κιμ; Είναι ο Νοτιοκορεάτης οικονομολόγος και πρώην διευθύνων σύμβουλος της Lehman Brothers, ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος και του Γιάνη Βαρουφάκη κατά τη θητεία του στο ΥΠΟΙΚ.

Πολλοί θα θυμούνται, μάλιστα, και τα στοιχεία που είχαν ανέβει στη Διαύγεια με τις πληρωμές για 26 μέρες ταξιδιών του Νοτιοκορεάτη οικονομολόγου, αλλά και τους ισχυρισμούς του ίδιου (μετά την απομάκρυνση του κ. Βαρουφάκη από το υπουργείο) ότι είχε συμφωνήσει προφορικά για μηνιαία αμοιβή… 125.000 ευρώ!

Τον περασμένο Αύγουστο, μάλιστα, η Die Welt είχε ανακαλύψει τον Γκλεν Κιμ στις Βρυξέλλες πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι ήταν σύμβουλός του στις διαπραγματεύσεις που οδήγησαν στη συμφωνία.

 

Πηγή: Star.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.