Quantcast
H Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Τρίζουν τα θεμέλια της Ευρώπης!”κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει το γερμανικό σχέδιο για Ε.Ε. τριών ταχυτήτων.
Η εφημερίδα αναφέρεται στο προσφυγικό, που είναι καταλύτης ραγδαίων εξελίξεων. Μέρκελ και Σόιμπλε ετοιμάζουν plan B για την Ευρώπη. Στην Α’ κατηγορία, μαζί με τη Γερμανία, τοποθετούν Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Φινλανδία. Στη Β’ κατηγορία κατατάσσουν την Ελλάδα με τις άλλες χώρες του Νότου και την Ιρλανδία. Στην Γ’ κατηγορία οι ανατολικές χώρες. Το plan B της Κομισιόν: Η Ελλάδα να γίνει “Νήσος Ελις” της Ευρώπης, δηλαδή ένα απέραντο πάρκινγκ προσφύγων. 
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: “Σκεφθείτε πριν… συσκεφθείτε!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο κ. Αλέξης Τσίπρας οφείλει να αξιοποιήσει την ιστορική ευκαιρία της σύσκεψης των αρχηγών για το προσφυγικό. Και να διευρύνει την ατζέντα της εθνικής συνεννόησης. Αν μάλιστα χρειαστεί να διευρύνει και την κυβέρνησή του, λειτουργώντας με ευρύτητα πνεύματος και βάζοντας το συμφέρον του τόπου πάνω από αυτό του κόμματός του ή του εαυτού του, ας το πράξει χωρίς δισταγμό”. 
Ακόμη…
“Αυτές τις πολύ δύσκολες μέρες ας γίνει επιτέλους η πατρίδα η κορυφαία έγνοια των πολιτικών αρχηγών”, γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. “Μοναδική ευκαιρία η συνάντησή τους υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προ της Συνόδου Κορυφής της 7ης Μαρτίου, με μοναδικό θέμα το μεταναστευτικό. Ως τότε οι άνθρωποι της εξουσίας, είτε της κοινοβουλευτικής είτε της πεζοδρομιακής, οφείλουν να έχουν λύσει τις διαφορές τους ώστε η χώρα να συνέλθει από τις τεράστιες ζημιές της 40ημέρης αναταραχής. Στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών η Ελλάδα οφείλει να παρουσιαστεί μονιασμένη, ενωμένη και προπαντός αποφασισμένη να αντισταθεί στη μετατροπή της σε πελώριο κλωβό προσφύγων, όπως τη θέλουν πρώτοι και καλύτεροι, οι Αυστριακοί απόγονοι του καγκελαρίου Μέττερνιχ, του πιο μισητού ανθέλληνα. Και βεβαίως οι Τουρκαλάδες του Ερντογάν που γίνονται καθημερινά και θρασύτεροι, «αντιστάσεως μη ούσης»!…”

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε: 

– Μήνυμα του Γιάννη Δραγασάκη στους δανειστές: “Δεν συζητάμε ούτε νέες περικοπές, ούτε νέα μέτρα”. “Η λογική της Ευρώπης των πολλών ταχυτήτων θα οδηγούσε στην επιστροφή των τυφλών εθνικιστικών ανταγωνισμών”, επισημαίνει στην “R” ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. 
– Νέο μνημόνιο με “δόλωμα” κούρεμα του χρέους μάς προτείνει το ΔΝΤ. 
– Στον αέρα το ελληνοτουρκικό συμβούλιο κορυφής. Κλειδί για το ραντεβού Τσίπρα – Νταβούτογλου η στάση της Τουρκίας στο προσφυγικό και η Σύνοδος της Ε.Ε. στις 7 Μαρτίου. 
– Ο Κ. Χαρδαβέλλας στα συρματοπλέγματα της Ειδομένης. Κραυγή αγωνίας από τους «ομήρους» των κλειστών συνόρων. 
– Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: “Η Ν.Δ. δεν θα υπηρετήσει τον κ. Τσίπρα και την παρέα του”.
– Πρόταση για οικουμενική με πρωθυπουργό τον Καραμανλή. Συνέντευξη – ποταμός του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη. 

Και στην “Πράβδα” του Στάθη

“Συρματοπλέγματα, φράκτες, καταστάσεις «έκτακτης ανάγκης», πορείες θανάτου, τσεκ πόιντ, διαχωρισμός αμνών και εριφίων, κανονιοφόροι, βομβαρδισμοί, όταν στη νέα, γενναία και θαυμαστή γερμανική Ευρώπη αρχίσουν να χτίζουν φούρνους, θα ανησυχήσω…”

Στην Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Αφήστε μας να ζήσουμε την ευτυχία μας!”. Γ. Σακελλαρίδης – Ρ. Τζίμα: Ο γάμος μπορεί να περιμένει. Ο πρώην υπουργός και η όμορφη δημοσιογράφος του Mega δηλώνουν ενοχλημένοι στο περιβάλλον τους από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι πρόκειται να γίνουν γονείς. 
– Ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εδώ και λίγο καιρό έχει μετακομίσει στο σπίτι της γοητευτικής συντρόφου του, Νικολέττας Κοτσαηλίδου, όπου και βιώνουν την απόλυτη ερωτική ευτυχία. 
– “Δεν θα έκανα παιδί εκτός γάμου”. Η Πηνελόπη Πλάκα δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα και εκμυστηρεύεται στην “R” πως θα ήθελε πρώτα να ντυθεί νύφη και μετά να γίνει μητέρα. 
– “Δεν υπήρξα ποτέ άπιστη”. Η σημαντική ηθοποιός Μαρία Ναυπλιώτου μιλά στη “R” για την Άννα Καρένινα που ερμηνεύει στο Εθνικό Θέατρο, την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή. 
– Απρόσμενος χωρισμός. Ο γυμναστής Σταύρος Βουγιουκλάκης και η σταρ της πασαρέλας Χριστιάννα Γαργαροπούλου, έπειτα από έναν χρόνο σχέσης, αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. 
– Ελένη Τσολάκη: “Θα ήθελα να κάνω δική μου οικογένεια”. 
– Τραϊάνα Ανανία: Η ηθοποιός που άναψε φωτιές με το τσιφτετέλι της. 

 

 

Κυριακή στη Realnews: Compact Disc Club-Party

animal, Colombiana, Μάχες και 10×5.000€

COMPACT DISC CLUB – “PARTY ANIMAL”

Αυτή την ΕβδομάδαParty Animal Το πιο φαντασμαγορικό party που έγινε ποτέ σε 2 συλλεκτικά cd.

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

COLOMBIANA

Μια συναρπαστική ταινία δράσης με την Ζόε Σαλντάνα.

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Πως οι Έλληνες αιφνιδίασαν τους Πέρσες στη μάχη που θεμελίωσε τη δημοκρατία.

Άλλο ένα τεύχος της  σειράς Μεγάλες Μάχες από τα Ιστορικά θέματα.

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

50.000€

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000 ευρώ. Ισχύει και για την έκδοση των 2 ευρώ.

 

·ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 30% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

·ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 40% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ PANTHEON THEATER ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗVIKTOR-VIKTORIA

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών

H Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

 

Με τίτλο: “Διπλό “άνοιγμα” του Αντώνη Σαμαρά” και βαρυσήμαντο άρθρο του Πρωθυπουργού κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Ο Αντ. Σαμαράς μέσω του άρθρου του στην “R” απευθύνει έμμεση πρόσκληση στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν κατά συνείδηση στην προεδρική εκλογή. Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός καλεί όλους τους βουλευτές να απορρίψουν τον εκφοβισμό, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και διατυπώνει δύο ερωτήματα:

 

– “Οσοι μέχρι πριν έναν χρόνο συμπαρατάχθηκαν  με την κυβέρνηση κρατώντας τη σημαία της Ευρώπης, πώς μπορούν σήμερα να στηρίξουν μιαν εξέλιξη αντι-ευρωπαϊκή; Και μάλιστα την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση με όλη την Ευρώπη;”

 

– “Οσοι υπερθεμάτιζαν για την “υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων” και την “ασφάλεια του πολίτη”, πώς μπορούν σήμερα να συνταχθούν με τις “συνιστώσες” που υπερασπίζονται την προπαγάνδα των Σκοπίων, την “ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών” στην Ελλάδα και, σε κάθε ευκαιρία, το όργιο των “μπαχαλάκηδων”; “

 

Στο κύριο άρθρο της εφημερίδας, ο Νίκος Χατζηνικολάου αναρωτιέται: “Θέλουν πράγματι να εκλέξουν Πρόεδρο;”. Ο Ν. Χατζηνικολάου σημειώνει χαρακτηριστικά: “Θέλουν, άραγε, πράγματι να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συνεχίσουν την κυβερνητική τους θητεία οι κ.κ. Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος ή μήπως απλώς αποφάσισαν να παραδώσουν τη σκυτάλη της εξουσίας και την “καυτή πατάτα” της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές στα χέρια του πολιτικού τους αντιπάλου κ. Αλ. Τσίπρα;”.

 

Ο Χρήστος Πασαλάρης επισημαίνει στο σημερινό άρθρο του ότι για τον νεαρό αναρχικό Νίκο Ρωμανό σύσσωμο το πολιτικό σύστημα, από κορυφής μέχρις ονύχων, παραδόθηκε στον νεαρό αναρχικό και βρέθηκε σύμφωνο παμψηφεί να του φορέσουν το «βραχιολάκι» για να διακόψει την απεργία πείνας. Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, που ξεκινά την Τετάρτη, το πολιτικό σύστημα τρώγεται αγρίως την ώρα που η πατρίδα, για έκτη χρονιά, κινδυνεύει με οπισθοδρομική κατάρρευση. Οι δε διεκδικητές της εξουσίας δεν ακολουθούν ουδέ καν μερικές από εκείνες τις αθάνατες συνταγές του Νικολό Μακιαβέλι, που τους ταιριάζουν γάντι!..

 

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

 

– Ευάγγελος Βενιζέλος για Γιώργο Παπανδρέου: “Μήπως θέλει να τον κάνουμε και Πρωθυπουργό;”. Ποιοι βουλευτές και ποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ συζητούν με τον πρώην αρχηγό τους για τη δημιουργία νέου κόμματος.

 

– Σταύρος Δήμας: “Πιστεύω ότι θα εκλεγώ Πρόεδρος με πάνω από 180 ψήφους”.

– Φώτης Κουβέλης: “Το μείζον για τη χώρα είναι η αλλαγή κυβέρνησης”. “Θα καταψηφίσουμε την πρότασή τους και στις 3 ψηφοφορίες”.

 

– Δημήτρης Παπαδημούλης: “Δεν επιδιώκουμε μονομερείς ενέργειες. Το αδιέξοδο δεν εξυπηρετεί κανέναν, θα πρυτανεύσει ο ρεαλισμός”.

 

– Ο Σταύρος Θεοδωράκης λέει “Ναι” στον Πρόεδρο: “Θεωρεί κανείς ότι με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο όλα θα είναι καλύτερα για τη χώρα;”.

 

– Κώστας Σκρέκας: “Εξάμηνη παράταση στο πάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας”.

 

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

 

– “Σκέφτομαι τον γάμο!”. Σίμος Κεδίκογλου-Μαντώ Κόλλια: Προσεχώς βέρα στο δεξί. “Εφτασα 51 ετών! Θέλω να παντρευτώ και να κάνω ένα παιδί”, λέει στο στενό του περιβάλλον ο πρώην υπουργός.

– Η ωραία Ελένη είναι ξανά ερωτευμένη. Η λαμπερή δημοσιογράφος Ε. Τσαγκά βρήκε στο πρόσωπο του επιχειρηματία Νίκου Γδοντέλη τον ιδανικό σύντροφο και μοιάζει αληθινά ευτυχισμένη στο πλευρό του!

– Μαρία Μπεκατώρου: “Ονειρεύομαι να παίξω στο σινεμά”. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μιλά για τη δουλειά της, τα όνειρά της και αποκαλύπτει ότι τη ζηλεύει ο σύζυγός της Αντώνης Αλεβιζόπουλος.

– Αβα Γαλανοπούλου: Η περιπέτεια που κλόνισε την “Ελισάβετ”.

– Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: “Θέλω να ‘μαι εραστής της ζωής”.

– Ζουν έναν μεγάλο έρωτα! Η παρουσιάστρια Μάγδα Τσέγκου και ο αρχιτέκτονας Γιώργος Βερναρδάκης περνούν καλά, αλλά δεν παντρεύονται ακόμα.

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.