Quantcast
Η Realnews του Πάσχα - enikonomia.gr
share

Η Realnews του Πάσχα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Δίνουν “κούρεμα”, απαιτούν συμφωνία!» κυκλοφορεί η Realnews, η οποία εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα. 

Η Realnews αποκαλύπτει «το κρυφό σχέδιο των δανειστών για το χρέος», το οποίο προβλέπει «δάνειο ύψους 50 δισ. ευρώ με επιτόκιο 0,65% έναντι μεταρρυθμίσεων». Σύμφωνα με το σχέδιο «στόχος είναι η αποπληρωμή βραχυπρόθεσμων δανείων του ΔΝΤ και η επαναγορά ακριβών ομολόγων της ΕΚΤ». Το ρεπορτάζ της εφημερίδας σημειώνει ότι «οι οριστικές αποφάσεις για την αναδιάρθρωση του χρέους αναμένεται να ληφθούν στην κρίσιμη διαπραγμάτευση του Ιουνίου».

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Realnews φιλοξενεί ρεπορτάζ με τίτλο: «1 δισ. ευρώ επιπλέον μέτρα ζητούν οι Βρυξέλλες» και αναφέρεται σε «συμφωνία Ντάισελμπλουμ με Βαρουφάκη για πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% το 2015».

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας υπογράφει εκτάκτως ο Χρήστος Πασαλάρης, ο οποίος σημειώνει τις χτυπητές αντιθέσεις στην πολιτική του Έλληνα πρωθυπουργού, που παρουσιάζει άλλο πρόσωπο στο εξωτερικό και άλλο στο εσωτερικό. Υπερήφανος, δυναμικός και σταθερός απέναντι στους ξένους συνομιλητές του, όπως απέναντι στην Μέρκελ και στον Πούτιν, διστακτικός, υποχωρητικός και ενδοτικός απέναντι στους αντιεξουσιαστές που ρεζιλεύουν την πατρίδα με τις καταλήψεις και επιδεικτικά καμώματά τους στο κέντρο της Αθήνας. Ενδεικτική και με η αδράνεια της κυβέρνησή του σε επικίνδυνα φαινόμενα όπως η πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών στα τουριστικά νησιά μας. Ο αρθρογράφος αναρωτιέται πώς εξηγείται η ηττοπάθεια της κυβέρνησης Τσίπρα- Καμμένου; Μήπως φοβάται προβλήματα από τους ενεδρεύοντες της Αριστερής Πλατφόρμας;

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σταύρος Θεοδωράκης: «Η χώρα θα γκρεμιστεί μέχρι να αποφασίσει η κυβέρνηση αν θα πάμε σε ρήξη ή συμβιβασμό».
– Ο Γιάννης Πανούσης στην «R» για καταλήψεις-επεισόδια: «Ο Πρωθυπουργός πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει».
– Γιώργος Σταθάκης: «Η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και η εισροή εξωτερικών πόρων τις επόμενες εβδομάδες είναι καθοριστικής σημασίας».
– Χρήστος Σταϊκούρας: «Η νέα συμφωνία θα έχει όρους και επιτήρηση. Όπως και αν ονομαστεί μνημόνιο θα είναι».

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:
¨Αχτουνγκ αχτουνγκ! Ο Λαφαζάνης στη Μόσχα! Ούτε όταν μπήκε ο Ζούκωφ στο Βερολίνο, δεν σκλήριζαν τόσο οι Γερμανοί. Κατά τα άλλα, Καλή Ανάσταση σε όλους μας! Και όπως έλεγε ο Ραμπελαί: «Ο Θεός είναι ένας κύκλος που το κέντρο του βρίσκεται παντού και η περίμετρος του πουθενά»…

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– «Δεν έχουμε παντρευτεί κρυφά». Η εκθαμβωτική Κάτια Ζυγούλη μιλά για όλα στην «R». Η σύντροφος του Σάκη Ρουβά διαψεύδει τα σενάρια γάμου τους και αναφέρεται στο Madwalk που θα παρουσιάσει.
– Οικογενειακώς στο Κιλκίς. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά επέλεξαν να περάσουν τις άγιες μέρες με τους γιους τους και τους δικούς της στη γενέτειρά της.
– Πασχαλινές αποδράσεις: Στη Μύκονο με την κόρη τους! Στο νησί των ανέμων θα κάνουν Ανάσταση ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με το νεογέννητο μωράκι τους.
– Κατερίνα Στικούδη: «Θέλω να κάνω παιδί και οικογένεια».
– Ελληνικός γάμος στις ΗΠΑ για Κουφό-Σεργάκη.
– Χριστίνα Λαμπίρη: «Το σταριλίκι δεν το έχω ευχαριστηθεί μέχρι σήμερα».
– Τζέσικα Τσάστεϊν: «Δεν θέλω να φθαρώ από τη δημοσιότητα».
– Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Έμεινα πιστός κι ας υπήρξαν Σειρήνες»

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.