Quantcast
Πετρόπουλος: Το ασφαλιστικό σύστημα θα εξελιχθει με προοδευτικούς όρους - enikonomia.gr
share

Πετρόπουλος: Το ασφαλιστικό σύστημα θα εξελιχθει με προοδευτικούς όρους

δημοσιεύτηκε:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα εξελίσσει ένα σύστημα ασφάλισης με προοδευτικούς όρους», τόνισε ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος κατά τη συζήτηση του ασφαλιστικού/φορολογικού νομοσχεδίου, και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση για την αρνητική της στάση, καταλογίζοντας της πολιτική σκοπιμότητα.

«Πρέπει να διασώσουμε έναν λαό που βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση, με δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει ούτε ένα ασφαλιστικό ταμείο που να μην έχει ελλείμματα σήμερα», τόνισε και προσέθεσε ότι με τις νέες ρυθμίσεις προωθείται η κοινωνική δικαιοσύνη.

«Την ίδια ασπιρίνη παίρνει ο φτωχός την ίδια παίρνει και ο πολύ πλούσιος», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ επέρριψε ευθύνες στην αντιπολίτευση λέγοντας πως ενώ είχε ψηφίσει την συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού στην συνέχεια δεν στήριξε τις νομοθετικές ρυθμίσεις και την κάλεσε να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις.

Από την πλευρά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για πολιτική εξαπάτηση του ελληνικού λαού και ότι προχωρά σε οριζόντιες μειώσεις των συντάξεων.

«Δεν θα αφήσετε τίποτα όρθιο. Σας στοιχειώνουν τα λάθη σας και το παρελθόν σας. Η ΝΔ είναι η ελπίδα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Βρούτσης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.