Quantcast
Καμμένος: Θα σταματήσουμε την πολιτική της εξαθλίωσης του λαού - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Θα σταματήσουμε την πολιτική της εξαθλίωσης του λαού

δημοσιεύτηκε:

Δριμεία επίθεση στην αντιπολίτευση και ιδίως στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής, στο πλαίσιο της συζήτησης για την ψήφιση του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Ο κ. Καμμένος υποστήριξε πως το κόστος των μέτρων που καλείται η κυβέρνηση να νομοθετήσει ανέρχεται στο ένα τρίτο όσων είχε συμφωνήσει η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ να περάσει για την περίοδο 2015-2016. Ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως το κόστος των μέτρων που θα λάβει η συγκυβέρνηση για την περίοδο 2015-2018 θα φτάσει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Κατηγορώντας την αντιπολίτευση για «λεονταρισμούς» και «παληκαρισμούς», ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στα δάνεια των ΜΜΕ από τράπεζες εξαπολύοντας  προσωπική επίθεση στον Σταύρο Θεοδωράκη, πρόεδρο του Ποταμιού. Ζήτησε, μάλιστα, την παρέμβαση της εισαγγελίας για την εξέταση των λιστών με τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που λάμβαναν χρήματα από τις συστημικές τράπεζες.

«Οι μέρες που έρχονται για τον ελληνικό λαό θα είναι καλύτερες», κατέληξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος συμπλήρωσε πως λυπάται για την εικόνα της αντιπολίτευσης και διεμήνυσε πως η αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί σύντομα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.