Quantcast
Διυπουργική Σύνοδος Ελλάδας-Ιορδανίας - enikonomia.gr
share

Διυπουργική Σύνοδος Ελλάδας-Ιορδανίας

δημοσιεύτηκε:

Στις εργασίες της Μεικτής Διυπουργικής Συνόδου Ελλάδας-Ιορδανίας που πραγματοποιείται σήμερα στο Αμμάν, συμμετέχει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση στις 10 Μαΐου ο κ.Μάρδας, τον οποίο συνοδεύει επιχειρηματική αποστολή η οποία διοργανώθηκε από τον ΣΕΒ σε συνεργασία με το υπουργείο Εξωτερικών, θα συμμετάσχει σε επιχειρηματικό φόρουμ για όλους τους κλάδους κοινού ενδιαφέροντος, όπως τον κατασκευαστικό, τον φαρμακευτικό κ.ά. Στη συνέχεια, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων δράσεων οικονομικής διπλωματίας για τον τρέχοντα μήνα, ο κ.Μάρδας θα συναντηθεί στη Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, στο περιθώριο της Ενδιάμεσης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Ρωσίας, με τον Ρώσο υπουργό Μεταφορών Μαξίμ Σοκόλοβ.

Ακολούθως, στις 18 και 19 Μαΐου, ο υφυπουργός θα μεταβεί στο Βερολίνο, συνοδευόμενος από ομάδα εκπροσώπων επιχειρηματικών φορέων της χώρας, προκειμένου να συμμετάσχει  σε επιχειρηματική διάσκεψη, στο πλαίσιο της γερμανικής προεδρίας του ΟΑΣΕ με θέμα «Connectivity for Commerce and Investment». Στις 20 και 21 Μαΐου κ. Μάρδας θα μεταβεί στην Ντόχα του Κατάρ, όπου θα συμμετάσχει ως ομιλητής στο World Economic Forum. Στη συνέχεια ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, θα προεδρεύσει στις Μεικτές Διυπουργικές Επιτροπές Ελλάδας- Κορέας (23/5), Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν (26-27/5), και Ελλάδας–Κίνας (30/5), που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.