Quantcast
Die Presse: «Η Ελλάδα, η χώρα των διακοπών της Ηπείρου» - enikonomia.gr
share

Die Presse: «Η Ελλάδα, η χώρα των διακοπών της Ηπείρου»

δημοσιεύτηκε:

«Η Ελλάδα η χώρα των διακοπών της Ηπείρου», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος της αυστριακής εφημερίδας, «Die Presse».

Παράλληλα, ο υπότιτλος του δημοσιεύματος είναι: « Όμορφες παραλίες, καθαρό νερό: Τα ελληνικά νησιά της χώρας αναμένεται να σημειώσουν ρεκόρ και πάλι φέτος το καλοκαίρι».
Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Η Ελλάδα διαθέτει από 1.000 έως 6.000 νησιά, ανάλογα με τα κριτήρια. Ενώ οι παραλίες της που προσφέρονται ανάμεσα στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος έχουν μήκος 13.700 χιλιόμετρα, που αντιστοιχεί στο 1/3 της περιφέρειας της υδρογείου.

Πάντως το Ελαφονήσι περιλαμβάνει μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας, οι οποίες έχουν καθαρά νερά και ψιλή άμμο, σύμφωνα με τους χρήστες της ταξιδιωτικής πλατφόρμας του TripAdvisor. Όσον αφορά για την αναζήτηση του όμορφου θεάματος, ο ταξιδιώτης δεν μπορεί να προσπεράσει την παραλία της Κεφαλονιάς, Μύρτο ή το Ναυάγιο στη γειτονική Ζάκυνθο», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

«Ακόμη ο εκδοτικός οίκος Lonely Planet προτείνει στους ταξιδιώτες να επισκεφτούν τους Λειψούς, ενώ προτείνονται και οι παραλίες της Σκιάθου αλλά και η παραλία Μυκόνου, Παράδεισος. Ενώ το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο Περιβάλλοντος χαρακτήρισε το 97% ελληνικών παραλίων άψογες».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.