Quantcast
Τα Χανιά στην τουριστική έκθεση της Στουτγάρδης - enikonomia.gr
share

Τα Χανιά στην τουριστική έκθεση της Στουτγάρδης

δημοσιεύτηκε:

H δημιουργία απευθείας αεροπορικής σύνδεσης από τη Στουτγάρδη προς τα Χανιά θα αποτελέσει βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ της αντιπροσωπείας του Δήμου Πλατανιά της αντιπεριφέρειας Χανίων και φορέων του τουρισμού από τη Γερμανία στο πλαίσιο τουριστικής έκθεσης που πραγματοποιείται από τις 14 -21 Ιανουαρίου στη Γερμανική πόλη.

Στο περιθώριο της ίδιας έκθεσης ο εκπρόσωπος του δήμου Πλατανιά και πρόεδρος της επιτροπής τουριστικής προβολής Πέτρος Μαρινάκης και τα μέλη της αντιπροσωπείας από τα Χανιά θα έχουν σειρά επαφών και συναντήσεων με αντίστοιχους φορείς της Γερμανίας για θέματα αμοιβαίου οικονομικού, τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πλατανιά το ζήτημα της αεροπορικής σύνδεσης Χανίων – Στουτγάρδης είχε συζητηθεί εκτενώς στην τελευταία συνάντηση του Δημάρχου Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη με τον περιφερειάρχη της περιοχής «Calw», Χέλμουτ Ρίτζερ κατά την επίσκεψη του τον Αύγουστο του 2016 στο Δημαρχείο του Πλατανιά. Στην ίδια επίσκεψη συμφωνήθηκε η συμμετοχή του δήμου Πλατανιά σε πολιτιστικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι 2017 στην πόλη «Bad Herrenalb» του κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.