Quantcast
Δράσεις τουριστικής προβολής της Ελλάδας σε Ρωσία και Ινδία - enikonomia.gr
share

Δράσεις τουριστικής προβολής της Ελλάδας σε Ρωσία και Ινδία

δημοσιεύτηκε:

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έλαβε αποφάσεις για τη τουριστική προώθηση της χώρας στη Ρωσία και την Ινδία.

Στο πλαίσιο αυτό ενέκρινε δαπάνη συνολικού ποσού 3.300 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τις ανάγκες υλοποίησης ταξιδιού εξοικείωσης του Ρωσικού καναλιού «Russia 1» στην Αθήνα, την Περιφέρεια Αττικής και τον Πόρο το χρονικό διάστημα από 8 έως 15 Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες στο αναφερόμενο ταξίδι εξοικείωσης είναι οι ακόλουθοι: Impris Nataliya – Director, Komarova Natalia – Producer, Podosinnikov Maksim – Camera man, Simonyan Artemiy – Host, ενώ το γκρουπ θα συνοδεύει ο επιτόπιος υπάλληλος του γραφείου Ε.Ο.Τ. Ρωσίας και Κ.Α.Κ. κ. Τσώνος Ηλίας.

Το Ρωσικό κανάλι «Russia 1», Ομοσπονδιακό κανάλι, το δημοφιλέστερο στη Ρωσία σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του 2016, βλέπει το 98,5% του πληθυσμού της Ρωσίας + 50 εκατ. άτομα στις χώρες Κ.Α.Κ. και στις χώρες της Βαλτικής. Τα γυρίσματα στην Ελλάδα θα προβληθούν στην εκπομπή «Utro Rossii» (πρωί της Ρωσίας), που παρουσιάζεται καθημερινά από τις 05:00 έως τις 10:00. Ο εκτιμώμενος χρόνος προβολής της ανωτέρω αναφερόμενης εκπομπής είναι το καλοκαίρι του 2017. Σύμφωνα με το σχεδιασμό θα προβληθούν πέντε ιστορίες για την Ελλάδα, καθεμία θα είναι διάρκειας τριών λεπτών και θα επαναλαμβάνονται τρεις φορές την ημέρα.

Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε, όπως αναφέρει το tornosnews.gr, δαπάνη 8.000 ευρώ για την έλευση στην Ελλάδα (Αθήνα, Μύκονος, Σαντορίνη και Νάξο) της Ινδής travel blogger Shenaz Treasuryvala και του φωτογράφου Trevor Alexander. Οι προσκεκλημένοι του ΕΟΤ θα περιηγηθούν στην Ελλάδα έως τις 12 Ιουνίου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.