Quantcast
Τουρισμός για Όλους: Αυτοί είναι οι τελικοί δικαιούχοι - Μπείτε εδώ για να δείτε τους πίνακες - enikonomia.gr
share

Τουρισμός για Όλους: Αυτοί είναι οι τελικοί δικαιούχοι – Μπείτε εδώ για να δείτε τους πίνακες

δημοσιεύτηκε:

Ανακοινώθηκαν οι τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” από το υπουργείο Τουρισμού στην ιστοσελίδα https://www.tourism4all.gov.gr/. Το πρόγραμμα “Τουρισμός Για Όλους”, προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στη χώρα μας από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους. Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι προσφέροντας ειδικές τιμές. Υπενθυμίζεται πως οι δικαιούχοι και τα ωφελούμενα μέλη του e -voucher:

-επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους ” του υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher.
-Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Η τιμή συνεργασίας επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση και ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.