Quantcast
Family Traveller: Τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Family Traveller: Τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά για οικογενειακές διακοπές – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Τη λίστα με τα 10 καλύτερα ελληνικά νησιά που προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές χωρίς συνωστισμό για το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζει το γνωστό βρετανικό ταξιδιωτικό Family Traveller. Αναλυτικά, η λίστα είναι η εξής:
1.Αλόννησος

2.Νάξος
3.Παξοί
4. Άνδρος
5. Κουφονήσια
6. Σύμη
7. Λευκάδα
8. Αντίπαρος

9. Σκιάθος

10.Τήλος

Ενδεικτικό της σημασίας που έχει λίστα είναι ο επίκαιρος πρόλογος. «Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, η Ελλάδα θα μπορεί να υποδεχτεί τους Βρετανούς ταξιδιώτες από τις 14 Μαΐου. Χωρίς αμφιβολία η επιλογή κάποιου ειδυλλιακού Ελληνικού νησιού χωρίς συνωστισμό αποτελεί μία εξαιρετική προοπτική για τις φετινές οικογενειακές διακοπές», σύμφωνα με το περιοδικό.
Το Family Traveller προτείνει τα 10 καλύτερα Ελληνικά νησιά για τον σκοπό αυτό με μία έκπληξη στην κορυφή!
Μετά από μία συναρπαστική αντίστροφη μέτρηση με προορισμούς από τα Δωδεκάνησα, τις Σποράδες, τα Επτάνησα και τις Κυκλάδες, στην κορυφή της πολυσυζητημένης λίστας αναδεικνύεται η Αλόννησος. Σύμφωνα με το έγκριτο Μέσο, η Αλόννησος δεν είναι ένα συνηθισμένο νησί. Διαθέτει άθικτο φυσικό περιβάλλον στο οποίο ξεχωρίζει ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά θαλάσσια πάρκα. Η Αλόννησος είναι ιδανικός προορισμός για όσες οικογένειες αναζητούν την απόδραση, τα κρυστάλλινα νερά και τις μαγευτικές παραλίες.
Η νέα κορυφαία διεθνής διάκριση έρχεται να προστεθεί σε μία πολύ δυναμική πορεία με αφιερώματα και εγκωμιαστικές αναφορές για την Αλόννησο που έχει ήδη προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα. Στο πνεύμα αυτό, ο Δήμος Αλοννήσου συνεχίζει να ενημερώνει και να φιλοξενεί δημοσιογράφους με τη φροντίδα και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, κυρίας Μαρίας Αγάλλου.
«Το μεγαλύτερο φυσικό θαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης και το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας είναι δύο από τις μοναδικές εκπλήξεις που επιφυλάσσει η Αλόννησος ως Covid-free τουριστικός προορισμός


Με πληροφορίες από το Family Traveller και το ΑΠΕ
Πηγή ΦΩΤΟ Family Traveller

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.