Quantcast
Κοινωνικός Τουρισμός: Τι ισχύει για τα περσινά voucher και έως πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν - enikonomia.gr
share

Κοινωνικός Τουρισμός: Τι ισχύει για τα περσινά voucher και έως πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν

δημοσιεύτηκε:

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορούν να ενεργοποιήσουν τις επιταγές τους και μετά τις 31 Ιουλίου 2021 οι δικαιούχοι του περσινού προγράμματος κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ άφησε ο διοικητής του Οργανισμού Σπύρος Πρωτοψάλτης μιλώντας στο OPEN.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν οι δικαιούχοι του περσινού προγράμματος κοινωνικού τουρισμού θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα voucher και μετά τις 31 Ιουλίου απάντησε τα εξής :”Δεν μπορούν” και εξήγησε ότι δεν μπορεί κανείς να παίρνει voucher κάθε χρόνο, παίρνεις χρόνο παρά χρόνο. Οπότε όσοι πήραν πέρυσι δεν μπορούν να πάρουν φέτος. Είναι άδικο αυτό για τους νέους που θα πάρουν τις επιταγές φέτος”.
Ωστόσο είπε “δεν το αποκλείω να γίνει αυτό αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τέτοια απόφαση. Σημαντικό πάντως είναι μέχρι τις 31 Ιουλίου να κάνουν μια προσπάθεια να πάρουν ίσως μια άδεια νωρίτερα για μπορέσουν να πάνε και να χρησιμοποιήσουν τις επιταγές”.
Για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022
Σε ερώτηση εάν θα δοθεί παράταση στην υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ για 2021-2022 είπε ” Δεν θα δοθεί παράταση, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τέτοια απόφαση .Θα σας πω γιατί: διότι εάν όλες οι επιταγές που δεν χρησιμοποιήθηκαν πέρυσι και οι καινούριες επιταγές πέσουν όλες στην αγορά τον Αύγουστο , πολύ απλά δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν γιατί είναι συγκεκριμένη η προσφορά καταλυμάτων που υπάρχει κλινών και άμα βγάλουμε πάρα πολλές επιταγές πολύ απλά θα δυσκολευτούν όλοι να κλείσουν δωμάτιο”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.