Quantcast
ΕΤΑΔ ΑΕ: Ποιες ιαματικές πηγές επαναλειτουργούν από σήμερα - enikonomia.gr
share

ΕΤΑΔ ΑΕ: Ποιες ιαματικές πηγές επαναλειτουργούν από σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Επαναλειτουργούν από σήμερα, Σάββατο, 19 Ιουνίου ορισμένες ιαματικές πηγές της ΕΤΑΔ ΑΕ, σύμφωνα με όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας κατά του Covid-19 για το καλοκαίρι.
Πρόκειται για τις ιαματικές πηγές Καϊάφα, Αιδηψού και Υπάτης, ωστόσο η ιαματική πηγή Νιγρίτας θα επαναλειτουργήσει από τις 15 Ιουλίου.
Η ΕΤΑΔ ΑΕ ολοκλήρωσε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, διαδικασίες και αναγκαίες εργασίες συντήρησης των συγκεκριμένων υποδομών, ώστε να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των ιαματικών πηγών και την προστασία των επισκεπτών, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της.
Επισημαίνεται, ότι για την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού θα τηρείται αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Όλοι οι χώροι θα απολυμαίνονται συστηματικά ανά τακτά διαστήματα, ενώ το προσωπικό θα κάνει, όπως ορίζεται, self-test.
Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι λουόμενοι θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα κατά την είσοδο και παραμονή τους στους χώρους του υδροθεραπευτηρίου, ενώ υποχρεωτική είναι η επίσκεψη στο Ιατρείο για την απαραίτητη βεβαίωση από τον Ιατρό της Ιαματικής Πηγής.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.