Quantcast
Σκιάθος: Αύξηση 157% σημείωσε η επιβατική κίνηση των τουριστών - enikonomia.gr
share

Σκιάθος: Αύξηση 157% σημείωσε η επιβατική κίνηση των τουριστών

δημοσιεύτηκε:

Αύξηση 157% σημείωσε η επιβατική κίνηση των τουριστών στη Σκιάθο το διάστημα των τελευταίων ετών και κυρίως το 2015 σε σχέση με το 2011, ενώ η διοίκηση της Aegean θα αυξήσει τις πτήσεις της από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς την Σκιάθο το 2016, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ειδικότερα ,η διοίκηση της  Aegean θα εντάξει στο πρόγραμμα της τέσσερις πτήσεις ημερησίως από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς την Σκιάθο για την φετινή τουριστική περίοδο, μετά τη θεαματική αύξηση των αφίξεων των τουριστών που καταγράφηκαν στο νησί του Παπαδιαμάντη το 2015.

Μάλιστα οι προθέσεις της εταιρίας ανακοινώθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μεταξύ του δημάρχου Σκιάθου Δημητρίου Πρεβεζάνου και του προέδρου της Aegean airlines Θεόδωρου Βασιλάκη στις εγκαταστάσεις της Olympic Air.

Ακόμη ο δήμος Σκιάθου θα συνεργαστεί με το περιοδικό Blue προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω την τουριστική προβολή του νησιού. Τα τεύχη του περιοδικού τοποθετούνται στα καθίσματα των αεροσκαφών της Aegean & Olympic airlines, (οι οποίες διαθέτουν στόλο 61 αεροσκαφών και συνολικά 16,2 εκατομμύρια διαθέσιμες θέσεις).

Με τον τρόπο αυτό η Σκιάθος, ( που είναι μία από τις ναυαρχίδες του ελληνικού τουρισμού, μέσω του περιοδικού Blue και της Aegean & Olympic airlines)  θα προβληθεί σε εκατομμύρια επιβάτες, ενισχύοντας την εικόνα της ως αναγνωρίσιμος και ποιοτικός προορισμός.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.