Quantcast
Βελιγράδι: Η Σκιάθος το «Διαμάντι της Θεσσαλίας» - enikonomia.gr
share

Βελιγράδι: Η Σκιάθος το «Διαμάντι της Θεσσαλίας»

δημοσιεύτηκε:

«Διαμάντι της Θεσσαλίας» χαρακτήρισαν τη Σκιάθο οι επισκέπτες της διεθνούς εμπορικής τουριστικής έκθεσης «Sajam Turizma – Βελιγράδι 2016» με αφορμή την συμμετοχή του νησιού στην έκθεση, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του νησιού, Παναγιώτη Διολέττα.

Ο κ. Διολέττας δήλωσε ότι οι επισκέπτες της έκθεσης έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον  για τη Σκιάθο. Η Σερβία αποτελεί μια σημαντική πηγή για την Ελληνική τουριστική αγορά. Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους επισκέπτες από τη Σερβία είναι η Βόρεια Ελλάδα και μετά τα νησιά του Αιγαίου με τη Σκιάθο φυσικά να πρωταγωνιστεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία των διασυνοριακών σταθμών η συντριπτική πλειονότητα των τουριστών προτιμούν να ταξιδεύουν στην Ελλάδα με το αυτοκίνητο».

Σημειώνεται ότι περίπου 900 εκθέτες από διάφορες χώρες έδωσαν το παρών στην «Sajam Turizma 2016», ενώ περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες προσήλθαν σε αυτή.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες, tour operators, μέλη του εκθεσιακού τουρισμού, Βusiness Travel, ταξιδιώτες αναψυχής, εκπρόσωποι των εθνικών τουρισμών από πολλές χώρες ήταν μερικοί από τους επισκέπτες που προσήλθαν στην «Sajam Turizma 2016» προκειμένου να κλείσουν συμφωνίες με επαγγελματίες του κλάδου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.