Quantcast
Η οριστική λύση στο θέμα της Σαμοθράκης στο επίκεντρο συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου - enikonomia.gr
share

Η οριστική λύση στο θέμα της Σαμοθράκης στο επίκεντρο συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου

δημοσιεύτηκε:

Δύο συσκέψεις προκειμένου να δοθεί μόνιμη λύση στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης θα πραγματοποιηθούν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

Η πρώτη κυβερνητική σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 με τη συμμετοχή των υπουργών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη, Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιου για το συντονισμού του κυβερνητικού έργου, ‘Ακη Σκέρτσου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, και του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη το απόγευμα στις 17:00 σύσκεψη με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων στο Μέγαρο Μαξίμου, επίσης υπό τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, του υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιου για το συντονισμού του Κυβερνητικού έργου, ‘Ακη Σκέρτσου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, των βουλευτών Έβρου, Αναστάσιου Δημοσχάκη, Χρήστου Δερμεντζόπουλου, Σταύρου Κελέτση, του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, του απερχόμενου δημάρχου Σαμοθράκης, Αθανάσιου Βίτσα και του νέου δημάρχου Σαμοθράκης, Νικόλαου Γαλατούμου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.