Βιοχάλκο: Ο Ν. Στασινόπουλος μεταβίβασε την ψιλή κυριότητα μετοχών στους γιους του

Ο Πρόεδρος της Βιοχάλκο Νικόλαος Στασινόπουλος μεταβίβασε με δωρεά την ψιλή κυριότητα του 8,67% των μετοχών της εταιρείας στους γιους του Μιχαήλ και Ιπποκράτη-Ιωάννη Στασινόπουλο.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται:

«Ο Νικόλαος Στασινόπουλος του Μιχαήλ, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ αυτής, γνωστοποίησε στην εταιρεία ότι, στις 24/1/2015, μετεβίβασε, αιτία δωρεάς, προς τον υιό του, Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλο, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εταιρείας, τη ψιλή κυριότητα 9.524.897 άυλων μετοχών, εκδόσεως της εταιρείας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 4,337% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, παρακρατώντας εφόρου ζωής την επικαρπία των μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών.

Ο Νικόλαος Στασινόπουλος του Μιχαήλ, πρόεδρος του ΔΣ της εταιρείας και μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ αυτής, γνωστοποίησε στην εταιρεία ότι, στις 24/1/2015, μετεβίβασε, αιτία δωρεάς, προς τον υιό του, Ιπποκράτη-Ιωάννη Ν. Στασινόπουλο, εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της εταιρείας, τη ψιλή κυριότητα 9.524.897 άυλων μετοχών, εκδόσεως της εταιρείας (στο εξής οι μετοχές), οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 4,337% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, παρακρατώντας εφόρου ζωής την επικαρπία των μετοχών μετά των δικαιωμάτων ψήφου των μετοχών”.

Exit mobile version