Quantcast
Θεσσαλονίκη: Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα κατά την ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδο - enikonomia.gr
share

Θεσσαλονίκη: Πως θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα κατά την ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδο

δημοσιεύτηκε:

Από την 1η Νοεμβρίου 2017 θα ξεκινήσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος για τα εμπορικά καταστήματα του Νομού Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει για 10 ημέρες, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013.

Ωστόσο ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) διευκρινίζει ότι, είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων του νομού Θεσσαλονίκης την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, τονίζεται ότι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που θα λειτουργήσουν την επιχείρησή τους στις 5 Νοεμβρίου 2017 είναι από τις 11:00 μέχρι τις 18:00

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ/ΕΣΘ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.