Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

θερμοσίφωνας

Αναρτήθηκαν  στην ενότητα «Εξέλιξη» τα προσωρινά αποτελέσματα δικαιούχων του προγράμματος «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Θερμοσίφωνα» στο πλαίσιο του οποίου δίνονται ενισχύσεις, όπως ενημερώνει μη ιστοσελίδα https://allazothermosifona.gov.gr

Οι αιτούντες έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν στις λίστες ανά Περιφέρεια την συνολική βαθμολογία και κατάσταση της αίτησης τους. Σύμφωνα με τον Οδηγό του Προγράμματος υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων από την Τετάρτη 12 Ιουλίου (00:01) έως Τρίτη 18 Ιουλίου (23:59).

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα της αξιολόγησης εδώ

Το Πρόγραμμα

Mεταξύ άλλων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν για το πρόγραμμα τα εξής:

Οι θερμοσίφωνες 

Το πρόγραμμα αυτό  επιχορηγεί νοικοκυριά για την:

Στο πλαίσιο του Προγράμματος επιλέξιμοι προς αντικατάσταση είναι Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες χωρητικότητας > 40 λίτρων. Για κάθε νέο ηλιακό θερμοσίφωνα που επιχορηγείται, ο παλαιός θα πρέπει να ανακυκλωθεί μέσω εγκεκριμένου συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων και συναφούς εξοπλισμού σε φορέα ανακύκλωσης.

Το εισόδημα 

Η  προϋπόθεση για ένταξη στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω θερμοσίφωνα» είναι το μέσο ετήσιο εισόδημα ανά μέλος οικογένειας να μην υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ.

Η ενίσχυση

Τα ποσά της ενίσχυσης κυμαίνονται μεταξύ  510,48 ευρώ και  904,84 ευρώ  στην οποία περιλαμβάνεται και το κόστος εγκατάστασης.

 

 

 

Exit mobile version