Quantcast
ΑΣΕΠ-προκήρυξη (3ΓΒ/2023): Χρήσιμες συμβουλές για την πλήρωση 4.276 μόνιμων θέσεων εργασίας στο Δημόσιο - enikonomia.gr
share

ΑΣΕΠ-προκήρυξη (3ΓΒ/2023): Χρήσιμες συμβουλές για την πλήρωση 4.276 μόνιμων θέσεων εργασίας στο Δημόσιο

δημοσιεύτηκε:

Χρήσιμες συμβουλές για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ (3ΓΒ/2023) που αφορά την πλήρωση 4.276 μόνιμων θέσεων  εργασίας  Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στο Δημόσιο και που εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο έδωσε με ανάρτηση του στο facebook  ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής, Θάνος Παπαϊωάννου.

«910 σελίδες, 192 φορείς. Τώρα ελπίζω να αντιλαμβάνεστε γιατί πήρε τόσο χρόνο, αφού χρειάσθηκε πολυμερής συνεργασία μεταξύ τόσων φορέων. Συμβουλή προς τους υποψηφίους:

– Ανατρέξετε στην προκήρυξη πριν ακόμη αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων.

-Επιλέξτε με ιδιαίτερη προσοχή ποιες από τις θέσεις (για τις οποίες βέβαια έχετε τα κατάλληλα πτυχία και άλλα τυπικά προσόντα) πράγματι επιθυμείτε με βάση το αντικείμενο, την υπηρεσία και τις γεωγραφικές παραμέτρους.

Εάν αρχίστε να το σκέφτεστε την ώρα που συμπληρώνετε ηλεκτρονικά την αίτηση, ή ακόμη εάν δηλώσετε άπειρο αριθμό θέσεων που κατά βάθος ξέρετε ότι δεν σας ταιριάζουν ή δεν θα πάτε γιατί είναι πολύ μακριά, θα ταλαιπωρηθείτε κατά την υποβολή της αίτησης και θα ταλαιπωρήσετε και τους συνυποψηφίους σας. Πάνω από όλα, θα επιμηκύνετε τον χρόνο πραγμάτωσης των προσλήψεων αφού θα έχουμε αλλεπάλληλες αναπληρώσεις » σημείωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

 

Λίγα λόγια για την προκήρυξη

 

Υπενθυμίζεται πως η προκήρυξη αυτή αφορά στους επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού που διεξήχθη τον Μάρτιο. Οι 4.276 θέσεις θα καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό και προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Στην προκήρυξη αυτή  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μόνο όσοι κρίθηκαν επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού και ανήκουν στον κλάδο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ).

Διαβάστε αναλυτικά τις ειδικότητες της προκήρυξης εδώ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.