Εκκρεμείς συντάξεις: Στις 3 Νοεμβρίου οι εξετάσεις του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών

Αύριο, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 στις 12 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας howto.gov.gr οι εξετάσεις του πρώτου κύκλου πιστοποίησης των 1.200 δικηγόρων και λογιστών-φοροτεχνικών που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία με τις εκκρεμείς συντάξεις του ΕΦΚΑ.

Όπως αναφέρουν από κοινού σε ανακοίνωσή τους ο ΕΦΚΑ και το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, “οι αναβληθείσες, λόγω τεχνικών προβλημάτων του Εθνικού Δικτύου Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ), εξετάσεις του πρώτου κύκλου πιστοποίησης δικηγόρων και λογιστών-φοροτεχνικών θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12.00, μέσω της πλατφόρμας howto.gov.gr.
Η διαδικασία ταυτοποίησης θα ξεκινήσει στις 11:00 πμ και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας e-Presence.Επιπλέον, δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια για όσους λογιστές-φοροτεχνικούς και δικηγόρους έχουν δηλώσει εξαίρεση από τις εξετάσεις” .

Σε ΦΕΚ οι επιτυχόντες στις εξετάσεις

Επίσης επισημαίνεται οι επιτυχόντες των εξετάσεων θα πιστοποιηθούν με απόφαση του ΕΦΚΑ και μετά θα δημοσιευθεί το σχετικό ΦΕΚ.


Exit mobile version