Εκπτώσεις 2024: Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου θα διαρκέσουν οι χειμερινές – Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις καλοκαιρινές

εκπτώσεις

Μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις.  Μάλιστα η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας αναφέρει στους καταναλωτές μερικά από τα δικαιώματά τους, κατά τη διάρκεια των εκπτωτικών περιόδων, με σκοπό την ασφαλέστερη και συνετή διενέργεια των αγορών:

Καλοκαιρινές εκπτώσεις 2024: Πότε πέφτουν φέτος

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις θα αρχίσουν φέτος από την Δευτέρα 8 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου. Επίσης επισημαίνεται πως τα καταστήματα αναμένεται να είναι ανοιχτά την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων δηλαδή στις 14 Ιουλίου  από τις 11 π.μμ μέχρι τις 8μμ .

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει η μεγάλη ημέρα προσφορών ” Black Friday“. Δηλαδή  στις 29 Νοεμβρίου οι καταναλωτές θα  έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν την ημέρα αυτή προϊόντα σε δελεαστικές τιμές. Ωστόσο δεν αποκλείεται μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να προχωρήσουν νωρίτερα από την ημερομηνία σε πιο «γενναίες» προσφορές. Επίσης τα καταστήματα αναμένεται να είναι  ανοιχτά την πρώτη Κυριακή μετά τη Black Friday.

Και η τελευταία ημέρα μεγάλων προσφορών για τους καταναλωτές για το τρέχον έτος είναι η Cyber Monday. Την ημέρα αυτή οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να βρουν προσφορές προϊόντων μόνο μέσω διαδικτύου.

 

 

Exit mobile version