Έως τις 31 Αυγούστου οι θερινές εκπτώσεις – Αυτές είναι οι δύο νέες ημερομηνίες «κλειδιά» για τις επόμενες ημέρες προσφορών

εκπτώσεις

Μέχρι την Πέμπτη, 31 Αυγούστου θα διαρκέσουν οι θερινές εκπτώσεις για το 2023 στα καταστήματα της χώρας μας. Υπενθυμίζεται πως ο θεσμός αυτός έχει τεθεί σε εφαρμογή από τις 10 Ιουλίου του 2023 και οι καταναλωτές που θα πραγματοποιήσουν τις αγορές μέχρι το παραπάνω διάστημα θα πρέπει να γνωρίζουν μεταξύ άλλων τα εξής:

Η Black Friday

Την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου  αναμένεται να πέσει φέτος η μεγάλη ημέρα προσφορών, Black Friday. Υπενθυμίζεται πως  ο “θεσμός” του Black Friday ξεκίνησε την δεκαετία του ’60 από την Αμερική αλλά στη χώρα μας  ξεκίνησε το 2016 (κυρίως από γνωστές αλυσίδες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών). Συνήθως τα  περισσότερα καταστήματα και τα e-shops γιορτάζουν τον θεσμό αυτό νωρίτερα από την Παρασκευή, δηλαδή από την Δευτέρα.

Η έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων του 2024

Από τη Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι χειμερινές εκπτώσεις του 2024. Επίσης την πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου τα καταστήματα αναμένεται να παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά και να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τις 11 π.μ έως τις 6μμ. Πάντως οι χειμερινές εκπτώσεις το 2023 πραγματοποιήθηκαν από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

Exit mobile version