Κορονοϊός: Σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών – Τι συζητήθηκε

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή αρμόδιων υπουργών, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών, με αντικείμενο τις εξελίξεις για τον κορονοϊό.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υφυπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και Γιάννης Τσακίρης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, η Γενική Γραμματέας Συντονισμού Οικονομικών και Αναπτυξιακών Πολιτικών Βίκυ Λοΐζου και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρης Σκάλκος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, στη σύσκεψη αποτιμήθηκε η κατάσταση, αξιολογήθηκαν οι αρχικές επιπτώσεις του προβλήματος στην ελληνική οικονομία, συζητήθηκαν εναλλακτικές μελλοντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπισή του, στο πλαίσιο συντονισμού ενεργειών και με τους Ευρωπαίους εταίρους, και αποφασίστηκε η διενέργεια τακτικών συναντήσεων με τη συμμετοχή και του Υπουργείου Υγείας. Σημειώνεται, επίσης, ότι “απαιτείται νηφαλιότητα, εγρήγορση και υπευθυνότητα” για το ζήτημα.


Exit mobile version